Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj

GordonDe come-back van Gordon op de radio werd groots gevierd afgelopen november. Met een rondvlucht in een watervliegtuigje werd de start van 'Gordon On Air' gevierd, maar nu acht maanden later maakt Gordon bekend te stoppen met radio maken. De zanger/ presentator was sinds november 2007 iedere zaterdag tussen 15:00 en 18:00 uur te horen op Radio 538. Per 1 september 2008 stopt de entertainer met dat programma.

Volgens Gordon's manager Xenia Kasper ligt de beslissing om te stoppen niet aan de werkverhouding tussen de dj en Radio 538. De reden is volgens haar de overvolle agenda van Gordon: "Met zijn verplichtingen in de muziek en op televisie was het gewoon niet meer vol te houden". Gordon is deze zomer op reis voor alweer het derde seizoen van 'Gillend Naar Huis'. 

Het vertrek van Gordon bij 538 heeft ook gevolgen voor de program-mering in het weekend. Jeroen Nieuwenhuize vult het gat dat Gordon achterlaat met 'Jeroen Afternoon'. Mark Labrand die net een maand geleden naar 538 kwam, krijgt op zaterdag én zondag de uren van 12:00 tot 15:00 uur.

Met het verdwijnen van 'Gordon On Air' heeft ook de side-kick van Gordon, Kimberly van de Berkt, een klusje minder te doen. Vorige maand wist Radioactive nog te onthullen dat Kimberly stopt als mede-presentator bij Lindo Duvall.

Gordon blijft overigens nog wel betrokken bij 'Oz Radio', het webradio-station voor homo's dat Talpa Radio op 1 augustus 2008 zal lanceren.

Zie ook:
- Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon
- Gordon in de clinch met Radio 538
- Gordon nieuwe DJ bij Radio 538

Lees ook:Kimberly van de Berkt stopt met middagshow
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:Gordon geveld door rug
Lees ook:Gordon neemt plek Rick van Velthuysen niet over
Lees ook:Gordon’s radiodroom spat nu al uiteen

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj

  1. Erwin

    Erg jammer. Het was het programma waarvoor ik mijn radio weer eens op 538 zetten. Ik snap de beslissing van Gordon om te stoppen.
    Voor 538 is het minder, nu moeten ze het doen met ‘radio goden’ als Nieuwehuizen en Labrand. Jammer….
    Nu krijg je weer meer van hetzelfde in het weekend. Gordon was nou net weer even wat anders net als van Velthuysen dat was. Jammer dat die ooit het veld heeft moeten ruimen.

      /   Reply  / 
  2. greetje

    god zij dank.
    stopt hij ook met t.v.???????
    dan hebben we het helemaal voor elkaar.hij denkt dat ie leuk is, maar hij is de enige die dat denk.

      /   Reply  / 
  3. Ramon

    @ Erwin; Dit was meer een gedwongen beslissing hoor. Of ben jij zo iemand die gelooft in persberichten en echt denk dat Gordon ” geen tijd meer heeft” voor 3 uurtjes in de week radio? Hij is Madonna niet!

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Haha, ja, Ramon, de spijker op zijn kop. Onze kenner Erwin snapt niet helemaal hoe dat werkt in de grotemensenwereld.
    Gordon is gewoon verteld dat ie eruit moet, en vervolgens heeft hij zelf bedongen dat ze wel naar buiten brengen dat het zijn eigen beslissing was. Zo werkt dat…
    Slim ook van 538, want anders was de relnicht ongetwijfeld met stront gaan smijten…

    En dat Erwin zijn radio op 538 zette vanwege Gordon, zegt vooral heel veel over Erwin. Ik heb namelijk (zeker op 538) nog nooit zo’n slecht (voorbereid) radioprogramma gehoord, wat een armoe. Met als absoluut dieptepunt: de grappig bedoelde telefoontjes met Kelly. Mijn God, wat een droevigheid, zoooo niet grappig!

      /   Reply  / 
  5. Erwin

    Het was Gordon zélf zijn beslissing, heeft hij zelf op Shownieuws gezegd. Had absoluut niet met luistercijfers of wat dan ook te maken. Hij scoorde namelijk heel behoorlijk op de zaterdag, alleen toen hij vaker verstek liet gaan werd het wat minder. Toen heeft Gordon de beslissing genomen te stoppen omdat hij het te druk gaat krijgen vanaf het komende seizoen.

      /   Reply  / 
  6. Peter

    Hahaha, heerlijk, die naiviteit. Dus als Gordon het zelf zegt in Shownieuws is het waar… “Sinterklaas bestaat, dat heeft hij zelf gezegd!”

    Nogmaals: hij heeft gewoon met 538 een nette deal gesloten dat hij mag zeggen dat het zijn eigen beslissing was… Zo werkt dat, maar ja, als je (zoals jij) niet actief bent in het werkzame leven heb je daar geen weet van. Dan trap je, net als al die andere simpele SBS6-kijkers, in ieder media-leugentje.

    Welterusten Erwin.

      /   Reply  / 
  7. Erwin

    @Peter: droom zelf lekker verder, jij snapt het duidelijk dus niét hoe het werkt…

      /   Reply  / 
  8. Ramon

    “Gordon de beslissing genomen te stoppen omdat hij het te druk gaat krijgen vanaf het komende seizoen”

    Met wat dan? 2 weken in Kreta banjeren voor gillend naar huis? Daar valt echt wel een mouw aan te passen als ze dat willen. RTL is 1 organisatie, als het op 538 echt zo geweldig ging was daar wel een oplossing voor gekomen. 3 uurtjes radio in de week kost in verhouding GEEN tijd.
    Ik wil niet vervelend doen maar als we SBS Shownieuws gaan geloven wens ik je veel sterkte in deze wereld.

      /   Reply  / 
  9. Peter

    Aaaah, arme Erwin, deed je dat vroeger op het schoolplein ook zo, toen je zo gepest werd? “Nee, ik ben niet stom, je bent zelf stom!”…
    Mooi hoor… die argumentatie van je!

      /   Reply  / 
  10. Erwin

    @Ramon: waarom zou Gordon daar over gaan zitten liegen. Hij lijkt me niet de persoon om dat te doen, hij is altijd erg eerlijk. Ik wil SBS Shownieuws niet verdedigen want ik weet heel goed dat daar heel vaak niet aan hoor en wederhoor wordt gedaan, maar dit is grote flauwekul.

    @Peter: ga eens lekker deaud ofzo…

      /   Reply  / 
  11. Peter

    Waarom hij dat zou doen? Omdat alles wat hij (zonder Gerard J) doet, mislukt! Hij kan het niet gebruiken als er wordt gezegd dat ie weg moet… en het argument dat hij het te druk heeft, slaat toch nergens op? Drukker dan het afgelopen seizoen (toen ie iedere zaterdag ook Idols deed) krijgt hij het nu echt niet hoor.

    ….en je zegt “Gordon is altijd erg eerlijk”… dan ben je werkelijk nog naiever dan ik al vreesde…

      /   Reply  / 
  12. Erwin

    Fijn dat jij dat vind, ik denk daar toch anders over, mensenkennis heet dat. Nooit van gehoord misschien…

      /   Reply  / 
  13. Peter

    O je kent Gordon persoonlijk? Gordon kent heel veel eenzame jongetjes, dus dat geloof ik best. Maar meestal blijft zo’n ontmoeting bij 1 keer.

      /   Reply  / 
  14. Erwin

    Fijn dat jij in complot theorie geloofd, ik ga liever uit van de waarheid. Maar goed, jou keuze…case closed.

      /   Reply  / 
  15. Peter

    O bepaal jij dat? Dat de case closed is? Waarom is jouw waarheid DE waarheid? Omdat het in Shownieuws gezegd is? Omdat Gordon het zelf zegt?

    Je gelooft zeker ook in God, omdat het in de Bijbel staat? En in Sinterklaas, omdat je moeder zei dat ie bestond?

      /   Reply  / 
  16. Johan B.

    In de tijd dat Gordon het programma van Edwin Evers overnam was het al de reden om gedurende die weken over te schakelen naar een andere zender. Wie weet is Humberto Tan een betere vervanger van deze “goh, wat ben jij een lekker ventje” zelfvoldane gozer.
    Gordon – (gillend naar huis) – gillend wegzappen

      /   Reply  / 
  17. Erwin

    @Peter: lul toch niet zo dom man. Je draaft nu echt door, opzouten nu.

      /   Reply  / 
  18. Peter

    @Erwin: Opzouten? Sorry maar dat bepaal jij hier niet. Dit is niet je eigen zielige weblogje waar je reacties die je niet aanstaan kunt censureren… Jammer he? :-P

    Zit je nu lekker bij je ouders? Hoe oud ben je? 39 he? Heeft je moeder je was al gedaan, en heeft ze al je prakkie voor de komende week klaargemaakt?

      /   Reply  / 
  19. MBC

    @Erwin en Peter: Kunnen jullie je ruzies niet ergens anders uitvechten. Wij, trouwe bezoekers van deze geweldige radioblog hebben hier geen boodschap aan.

    Dus willen jullie deze blog niet langer “bevuilen” met deze onzin. Dank je wel!

      /   Reply  / 
  20. Marco

    Peter, of moet ik ‘kletskous’ zeggen van het Radioforum, kanker toch op joh en ga lekker dood. Je kunt alleen maar op de man spelen en dat vind ik zooo laag. Ik ben voor een permante ban van dit figuur.

    Groet Marco, die ook op de man speelde maar die Peter/Kletskous even op zijn eigen wijze de waarheid wilde zeggen.

      /   Reply  / 
  21. Peter

    Okee okee, mea culpa!

    Back on topic dan: wat denken jullie? Wat is de werkelijke reden van Gordons vertrek?

      /   Reply  / 
  22. MBC

    @Jorn: kan jij niet ingrijpen want dat is niet het niveau dat we gewend zijn bij radioactive :(

      /   Reply  / 
  23. MBC

    Ik vind dat als je je engageert voor een dergelijk programma, dat je dan zeker moet zijn dat je dat voor lange tijd kan volhouden. Dus het excuus van “te veel werk” vind ik maar flauw. Ik vermoed ook eerder dat Gordon op de radio niet het succes heeft dat men verwacht had. Bewijst ook weer dat radio een vak apart is. ik erger me aan het huidige klimaat dat “zowat elke bekende Nederlander DJ kan worden”. In de andere richting vind ik ook dat bijv. een Giel of Evers op de radio hoort en niet op tv.

      /   Reply  / 
  24. Peter

    Helemaal mee eens… En dus is de kans groot (waar de discussie oorspronkelijk ook over ging) dat het niet Gordons eigen beslissing was om te vertrekken…
    Anyway, maakt ook niet zo veel meer uit. Denk dat 538 nu beter af is. Een dure kracht eruit (want denk erom dat die krullenbol er niet voor een schijntje zat) en met Labrand en Nieuwenhuize zullen de luistercijfers er ook niet op achteruit gaan. Winwin situatie dus.

      /   Reply  / 
  25. jan

    Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check Check

    Als je nieuws overneemt, moet je het wel goed doen, hij heeft zijn laatste uitzending al gemaakt. hij wordt tot 1 september betaald.

      /   Reply  / 
  26. Jorn

    @MBC: Ik hoopte op een stukje zelf regulering, en die kwam uiteindelijk van jou. Gelukkig gaat het nu weer over het onderwerp van het bericht zelf.

    En Peter en Erwin moeten elkaar maar eens een goede brief sturen ;)

    @Jan: Toen dit bekend werd, was het bericht dat Gordon nog tot september te horen is.

      /   Reply  / 
  27. MBC

    @Peter: Het kan ook best zijn dat Gordon er -rijkelijk laat- achtergekomen is dat radio z’n ding niet is. Laat die gozer maar “gillend naar huis” lopen, op de radio hoort ie niet!

      /   Reply  / 
  28. Peter

    Okee MBC, als dat zo is, dan liegt ie toch als ie zegt dat ie is gestopt omdat ie het te druk heeft…

    Laat Erwin dit maar niet horen… want hij gelooft in De Waarheid, en zal je verketteren als hij leest dat jij daar niet in wil geloven!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>