Gordon in de clinch met Radio 538

GordonHet was toch met Pim Fortuyn zo dat mensen om hem heen zeiden: "Waar Pim komt, komt ruzie". Het lijkt er op dat die uitspraak ook geldt voor zanger / presentator / dj Gordon. Volgens goed geïnformeerde bronnen van de website ShowbiZnewZ.nl is Gordon woest op Radio 538 omdat hij niet mocht komen zingen tijdens het Koninginnedagfeest van het radiostation afgelopen woensdag op het Museumplein in Amsterdam.

Er zou voor Gordon geen plek meer zijn in de line-up van het Koninginnedagfeest van Radio 538. Dat zit de zanger niet lekker, te meer omdat hij iedere zaterdagmiddag een radioshow presenteert voor die zender. De directie van 538 zou hem wel hebben aangeboden om artiesten aan- en af te kondigen op het podium, een aanbod dat bij Gordon volledig in het verkeerde keelgat is geschoten. Zo zou hij zelfs hebben gedreigd om te vertrekken bij Radio538, meldt de bron van ShowbiZnewZ.nl.

Gordon zijn 'Over De Vloer'-collega Gerard Joling stond dit jaar wél op het podium op het Museumplein. Dat maakt het voor Gordon nog een stukje zuurder. De hele affaire rondom 30 april zou ook de reden zijn geweest voor Gordon's afwezigheid vorig weekend op Radio 538. Hij zou geen reclame willen maken voor een evenement waar hij zelf zou schitteren door afwezigheid.

Zie ook:
- Gordon nieuwe DJ bij Radio 538
- 'Gordon On Air' naam van nieuw radioprogramma Gordon

Lees ook:Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon
Lees ook:Radio 538 voegt nieuwe namen toe line-up K’dag
Lees ook:Tiƫsto op Koninginnedag wederom op Radio 538 podium
Lees ook:Radio 538 onthult nieuwe namen Koninginnedagfeest 2009
Lees ook:Armin van Buuren draait op Museumplein na huldiging Oranje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gordon in de clinch met Radio 538

  1. Valpa

    Gordon heeft ook geen hits meer, hij zingt bijna nooit. Hij is geen zanger, maar een presentator. Hij moet niet zeuren!

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Een verschrikkelijk vervelend verwend groot kind… dat is Gordon… En bij 538 kunnen ze ‘m missen hoor. Gewoon de Nonstop 40 weer terug zetten en de luistercijfers zullen niets te lijden hebben!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>