‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon

Vandaag keert Gordon Heuckeroth terug op de radio. De 39-jarige zanger presenteert vanaf nu iedere zaterdag van 15:00 tot 18:00 uur een show op Radio 538. De naam voor het programma is ook bekend en dekt direct de lading: Gordon On Air.

In 2001 was Gordon al eerder op 538 te horen, in de zomer verving hij Edwin Evers tijdens zijn vakantie. Dat beviel zowel Gordon als 538 en daarop kreeg de voormalig marktkoopman een eigen programma in het weekend om een jaar later over te stappen naar Noordzee FM.

Nu is Gordon dus weer terug waar hij begon. Hij neemt zijn oude Noordzee FM-team mee, bestaande uit Kimberly van de Berkt en Danny Gordijn. Gordon heeft eerder aangegeven dat hij zijn show zelf wil 'schuiven'.

Zie ook:
- Gordon nieuwe DJ bij Radio 538
- Gordon neemt plek Rick van Velthuysen niet over

Lees ook:Gordon neemt plek Rick van Velthuysen niet over
Lees ook:Wil jij Gordon terug op de radio?
Lees ook:Gordon loopt leeg over Robert Jensen
Lees ook:Gordon nieuwe DJ bij Radio 538
Lees ook:Gordon geveld door rug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>