LiveXS en Kink FM vieren samen verjaardag

Radiozender Kink FM en LiveXS Popmagazine bestaan eind september 2010 allebei vijftien jaar. Op vrijdag 24 september wordt deze dubbele mijlpaal in de Amsterdamse Melkweg gevierd met het festival ‘Crystal Ball’. Dinsdagmiddag maakte Kink FM-dj Mark van der Molen in zijn programma de eerste acts bekend die gaan optreden: Go Back To The Zoo, Tim Knol + Anne Soldaat, Lola Kite en Kern Koppen.

Op vrijdagavond 24 september 2010 vieren Kink FM en LiveXS samen hun kristallen jubileum met het Crystal Ball-festival in de Melkweg in Amsterdam.

Het avondvullende programma vindt plaats in beide zalen van de Melkweg. Het programma start om 20:00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes.

LiveXS, het grootste popmagazine van Nederland, besteedt volop aandacht aan het festival met een uitgebreide special in het septembernummer dat verschijnt op vrijdag 20 augustus. Kink FM, het station met de betere pop- en rockmuziek, doet tussen 20:00 en 24:00 uur live verslag van het festival.

Kroon

Jantien van Tol, directeur van Kink FM: “Ik ben erg blij met het feit dat wij samen met LiveXS ons vijftienjarig jubileum kunnen vieren. Crystal Ball is de kroon op onze langdurige samenwerking en een cadeau voor onze luisteraars en de lezers van LiveXS. De afgelopen vijftien jaar hebben wij ons allebei ingezet om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de betere pop- en rockmuziek. Ik hoop dat wij dat nog lang samen kunnen doen!”

Veelbelovende bands

Klaas Leegwater, directeur van LiveXS Popmagazine: “LiveXS en Kink FM zijn in 1995 praktisch gelijktijdig begonnen en hebben vanaf het allereerste begin samengewerkt. Ik ben er trots op dat we nu ons kristallen jubileum samen vieren en dit festival bovendien aangrijpen om een aantal nieuwe veelbelovende bands extra onder de aandacht te brengen. Precies zoals wij het de afgelopen vijftien jaar allebei al hebben gedaan.”

Kaarten

Crystal Ball wordt gehouden op 24 september 2010 in de Melkweg in Amsterdam. Kaarten voor Crystal Ball kosten € 15,00 per stuk en zijn verkrijgbaar via Ticket Service Nederland, de Melkweg en alle bekende voorverkoopadressen.

ZIE OOK:
- Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500

Lees ook:Nieuwe namen Crystal Ball Festival bekend
Lees ook:Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Verjaardagsfeest LiveXS live op KXradio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>