Verjaardagsfeest LiveXS live op KXradio

In 1995 werd LiveXS opgericht om het programma van één podium in de kaasstad Alkmaar te ondersteunen. Inmiddels is het magazine met programmapagina's van vijftig podia als Paradiso Amsterdam, 013 Tilburg en Mezz Breda uitgegroeid tot een bekend popmagazine. Luisteraars van KXradio kunnen de naam ook kennen van het maandagavondprogramma NightLiveXS. Het blad bestaat nu 12,5 jaar. Tijd voor feest.

Het koperen verjaardagsfeest van LiveXS wordt openbaar gevierd op zaterdag 1 maart 2008 in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Het feest zal rond 8 uur 's avonds beginnen en doorgaan tot… tot iedereen om 5 uur 's nachts naar huis is.

De bijzondere avond zal wereldwijd live te volgen zijn via KXradio en zal later ook als podcast worden aangeboden. Op het programma van het feest staan optredens van bands als Claw Boys Claw, Moke en het Belgische Fixkes (die ook optraden tijdens de KXradio Samenzwering).

Mocht je er bij willen zijn, entreekaarten voor 12,5 Jaar LiveXS kosten 15 euro per stuk (waarom geen 12,50?). De kaartverkoop is inmiddels gestart via Ticket Service Nederland en de website van de Waerdse Tempel.

Meer berichten over KXradio:
- Radioactive.blog.nl/kxradio

Lees ook:Ticket For Tibet live op Kink FM
Lees ook:KXradio maakt 8 uur live radio vanaf Parkpop
Lees ook:Nieuwe namen Crystal Ball Festival bekend
Lees ook:LiveXS en Kink FM vieren samen verjaardag
Lees ook:Kink FM komend weekend live vanaf Paaspop

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verjaardagsfeest LiveXS live op KXradio

 1. Klaas Leegwater

  H Jorn,

  De vijftien euro entree wordt verklaard door het gegeven dat er vijftien bands een volwaardig optreden geven. Een euro per band leek ons zo goed als voor niKX !?

  ;-)

  Klaas Leegwater

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Haha :) okay, ik dacht 12,50 is ook wel een KX-grap! Maar 15 euro voor zo veel optredens valt ook wel mee!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>