Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM

Het grootste muziekfestival van Duitsland staat weer voor de deur: Rock am Ring. Van 3 tot en met 6 juni 2010 spelen ondermeer Rage Against the Machine, Muse, Rammstein, Editors, Kasabian en Wolfmother op de Nürburgring. Rock am Ring bestaat 25 jaar en is helemaal ‘ausverkauft’. Om het jubileum te vieren geeft hoofdsponsor Warsteiner vijf arrangementen voor het festival weg die te winnen zijn op Kink FM.

Van 24 tot en met 28 mei maken luisteraars van Kink FM kans op de gewilde kaarten voor Rock am Ring.

Tijdens het festival verblijven de winnaars bovendien in een comfortabele Myhab in de Warsteiner Village.

Om kans te maken op de kaarten voor Rock am Ring 2010, moet je deze week luisteren naar Martijn Biemans op Kink FM, van maandag tot en met donderdag tussen 14:00 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur tijdens de ‘Kink 40′.

Lees ook:KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol
Lees ook:Geen Arrow Rock Festival dit jaar
Lees ook:Kink FM geeft kaarten voor festival deBeschaving weg
Lees ook:LiveXS en Kink FM vieren samen verjaardag
Lees ook:Met Radio 538 naar ENERGY – WE ARE THE NETWORK in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>