Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500

Het stemmen voor de ‘Kink 1500’ – de lijst met de 1500 allerbeste platen ooit gemaakt – is van start gegaan. Kink FM zendt deze jubileumlijst van 20 september tot en met 1 oktober 2010 uit. Luisteraars kunnen via kinkfm.com stemmen welke tien platen de mooiste, leukste of indrukwekkendste ooit gemaakt zijn. Afgelopen twee jaren stemden de luisteraars van Kink FM massaal op het nummer ‘Black’ van de Amerikaanse rockband Pearl Jam waardoor het op nummer 1 stond.


Vorig jaar kwamen verder in de top 10 bands als Radiohead, Foo Fighters en Depeche Mode terecht. Stemmen voor de lijst van 2010 kan nog tot en met 12 september.

15 Jaar

Jantien van Tol, directeur Kink FM: “De ‘Kink 1500’ start op 20 september en op vrijdag 1 oktober is de ontknoping van de lijst. Deze dag is niet zomaar gekozen want dan viert Kink FM haar 15-jarig bestaan. Kink FM is het radiostation waar het draait om de muziek. Onze verjaardag vieren we samen met de luisteraars en er is geen betere manier om dat te doen dan met de door hun gekozen beste nummers die in de ‘Kink 1500’ staan.”

ZIE OOK OVER KINK:
- Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen

Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:‘Black van Pearl Jam het beste nummer ooit’
Lees ook:1212 Nummers op (verjaardags)lijstje KINK FM
Lees ook:Stemmen voor 3FM 90’s Request Top 100 van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>