Nieuwe namen Crystal Ball Festival bekend

Kink FM en LiveXS Popmagazine hebben dinsdag opnieuw vier namen bekend voor het gezamenlijke verjaardagsfeest Crystal Ball dat wordt gehouden op 24 september in de Melkweg in Amsterdam. De populaire Belgische bands The Black Box Revelation en The Van Jets, de van Opgezwolle bekende rapper Sticks en zijn producer A.R.T., en The Phoenix Explosion met bandleden van wijlen Krezip en Green Lizard aan boord, zijn toegevoegd aan het programma.


Eerder werd al de komst van Go Back To The Zoo, Tim Knol & Anne Soldaat, Lola Kite en Kern Koppen bekend gemaakt.

Dubbele mijlpaal

Op vrijdag 24 september vieren LiveXS en Kink FM de dubbele mijlpaal met een festival in beide zalen van de Amsterdamse Melkweg. Het programma start om 20:00 uur en zal in de kleine uurtjes doorgaan met een Crystal Ball-editie van Kill All Hipsters met DJ Arnold Scheepmaker.

Kink FM, het station met de betere pop- en rockmuziek, doet tijdens het festival tussen 20:00 en 24:00 uur live verslag vanuit de Melkweg.

ZIE OOK:
- LiveXS en Kink FM vieren samen verjaardag

Lees ook:LiveXS en Kink FM vieren samen verjaardag
Lees ook:Verjaardagsfeest LiveXS live op KXradio
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt
Lees ook:Rock am Ring arrangementen te winnen bij Kink FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>