Kink TV nu ook via Hyves

Radiozender Kink FM lanceerde in januari een zusje in de vorm van een online televisiezender, genaamd Kink TV. Het station met de slogan ‘Real Music Television’ zendt de crossmediale formats uit die door de studenten van de V-Academy zijn ontwikkeld en geproduceerd. Vanaf nu is het ook mogelijk om afleveringen van Kink TV-programma’s te embedden (‘insluiten’ op z’n Nederlands) op je eigen Hyves-pagina.

 

Bij alle Kink TV-video’s staat net als YouTube-filmpjes een tweetal codes; eentje is de link naar de betreffende video en de andere geeft de mogelijkheid om de beelden te embedden op een andere website. Daaronder staat nog een grote knop met de tekst ‘Voeg toe op Hyves.nl’. Wanneer je ingelogd bent op Hyves heb je een video van Kink TV met één klik toegevoegd aan je profielpagina. Zo kunnen je Hyves-vrienden ook zien wat je graag bekijkt.



Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive!


Lees ook:Nog meer radio op Hyves
Lees ook:Platenkoffer Top 2000 voor in de Platenkast Radio 2
Lees ook:Juize.FM nieuwe kweekvijver voor talent?
Lees ook:KRO Moodstreams doet hip met Hyves
Lees ook:Kink FM start met Rock Request op TV-kanaal Xite

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>