Kink FM start met Rock Request op TV-kanaal Xite

Echte Lowlands krakers, jaren ’90 nostalgie met Nirvana en Pearl Jam, meezingers als ‘Wonderwall’ van Oasis en Coldplay’s ‘Yellow’ en nieuwe hits van Editors en Muse. Op woensdag 9 december 2009 van 20:00 tot 23:00 bepaalt de kijker zelf welke Rock video’s worden uitgezonden op het digitale televisiekanaal Xite. ‘Rock Request’ wordt mede mogelijk gemaakt door radiostation Kink FM.


Xite is het nieuwe, interactieve muziekplatform van Nederland. Bij Xite bepaalt de kijker zelf wat hij waar en wanneer ziet. Muziekclips kunnen worden aangevraagd op Xite TV op UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57. UPC abonnees kunnen daarnaast ook gebruik van van Xite on demand onder de rode knop van hun afstandsbediening.

Lees ook:Kink FM krijgt verfrissing en nieuwe crossmediale opzet
Lees ook:The Bohemes winnen Plug de Band
Lees ook:Kink FM viert 15 jarig bestaan met de Kink 1500
Lees ook:Kink 1500 van start op Kink FM
Lees ook:Woensdag lancering van Kink TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>