Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?

Het enfant terrible van de Nederlandse media is terug. Robert Jensen keert maandag na een afwezigheid van ruim vier jaar terug op de radio. Afgelopen donderdag waren in ‘BNR Mediazaken’ Roland Snoeijer (programmadirecteur en dj bij 100% NL) en Iwan Reuvekamp (programmadirecteur en dj-coach bij Q-music) te gast. Zij spraken daar onder meer over Robert Jensen en over de vraag wat de radiomaker kan bewerkstelligen in de ochtend van Radio Veronica.


Op de vraag of Jensen nu ook massa’s luisteraars naar de ochtend op Veronica zal trekken, antwoordden Snoeijer en Reuvekamp beiden ontkennend.

Roland Snoeijer: “Nee, want zo werkt radio niet. Als hij (Robert Jensen, red.) dat drie, vier volhoudt en daarin investeert en het bedrijf er dingen meedoet, dan kan het.” Iwan Reuvekamp vult hem aan: “Radio is een soort slow business, je moet heel lang goede radio maken en consequent en er altijd zijn.”

Ook Daniël Dekker denkt niet dat Jensen ‘een verschuiving in beluistering van de ochtendshows teweeg gaat brengen’. Dat vertelde de Radio 2-presentator telefonisch op BNR.

Het hele gesprek in Mediazaken is hier te beluisteren.

Jensen in de ochtend

Robert Jensen en Jan Paparazzi zijn vanaf maandag 2 augustus 2010 elke werkdag te horen op Radio Veronica met het programma ‘JENSEN!”.

Jensen kennende zal hij ongetwijfeld weer zorgen voor opmerkelijke radio. Wat Rick van Velthuysen, tot voor kort de dj in de ochtend, precies gaat doen, is nog niet bekendgemaakt.

ZIE OOK:
- Robert Jensen terug op de radio bij Veronica
- Robert Jensen: ‘Ik mis het enorm’

Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Robert Jensen terug op de radio bij Veronica
Lees ook:Robert Jensen: ‘Ik mis het enorm’
Lees ook:Robert Jensen terug op RTL5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>