Robert Jensen: ‘Ik mis het enorm’

Radiomakers die regelmatig zelf achter de microfoon plaatsnemen, kennen het gevoel ongetwijfeld: Een weekend geen radio maken is geen probleem, maar na een langere periode van radiostilte, begint het weer enorm te kriebelen. Robert Jensen is zeker vier jaar niet meer op de radio te horen geweest en ook bij hem is het weer begonnen te kriebelen. Aan zijn radiostilte komt in augustus een einde, want dan neemt Jensen het ochtendprogramma op Radio Veronica over van Rick van Velthuysen.


In een filmpje op zijn entertainmentwebsite Snafu.nl maakte Robert Jensen maandag het nieuws wereldkundig.

Jensen is wild enthousiast over zijn comeback en heeft er veel zin in: “Ik ben niet meer op de radio geweest drie, vier jaar misschien wel. Daarvoor natuurlijk wel tien jaar. Ik mis het enorm en dit is een fantastische uitdaging en ja… dit is zo gaaf.”

Robert Jensen is vanaf 2 augustus 2010 elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen met ‘JENSEN! in de ochtend’ op Radio Veronica. Hij wordt in de ochtend wederom bijgestaan door zijn steun en toeverlaat Jan Paparazzi. Wat Rick van Velthuysen precies gaat doen, is nog niet bekend.

Filmpje

Om het nieuws van zijn terugkeer naar de radio bekend te maken, liet Robert Jensen zich filmen in zijn kantoor. Het filmpje is best grappig, want er wordt in scène gezet dat Robert aan Jan vertelt dat ze beiden naar Radio Veronica gaan. Jan Paparazzi doet alsof hij van niets weet, terwijl de onderhandelingen met Veronica natuurlijk al enige tijd bezig waren.

Check hier de video.

ZIE OOK:
- Robert Jensen keert terug naar de radio

Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Robert Jensen terug op de radio bij Veronica
Lees ook:Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Robert Jensen: ‘Ik mis het enorm’

 1. Jan

  Waarschijnlijk wil de Sky groep van Veronica af… anders zou ik niet weten waarom ze een Jensen (radiosloper van beroep) in dienst nemen.

    /   Reply  / 
 2. Arjen

  ‘Uitgesplitste luistercijfers’ van MogguhRick gezien, dat ziet er verdraaid goed uit. Daar kunnen Koert, EJ en ondergetekende wat mee!
  6:02 PM Jun 24th via TweetDeck /via @rickvanv

  Tsja, ik snap ze zowiezo niet…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>