Robert Jensen terug op de radio bij Veronica

“Ik kom 100% zeker terug op de radio”. Dat zijn de woorden van Robert Jensen die sinds zijn avontuur bij Yorin FM al een aantal jaren niet meer op de radio te horen is. Maar… daar komt deze zomer verandering in. Jensen keert terug op de radio en wel bij Radio Veronica!

Vanaf maandag 2 augustus 2010 presenteert Jensen van 06:00 tot 09:00 uur de ochtendshow van Radio Veronica: ‘JENSEN! in de ochtend’. Ook zijn vaste side kick Jan Paparazzi zal iedere ochtend weer aanschuiven.

Robert Jensen (37) is blij om terug te keren als deejay: “Het is fantastisch om na vijf jaar weer terug te keren op de radio. Natuurlijk ga ik met Jan de dingen doen waar de fans ons van kennen. Maar ik heb de afgelopen jaren veel nieuwe energie en frisse ideeën opgedaan met radio, televisie en internet wereldwijd en wil met die inspiratie een onderscheidende ochtendshow gaan maken.”

Roots

Jensen vervolgt: ” Radio Veronica is natuurlijk het radiostation waar mijn roots liggen. Het is prachtig dat ik daar samen met Jan weer echte radio kan gaan maken, met de muziek die bij mij past.”

‘JENSEN! in de ochtend’ is vanaf maandag 2 augustus elke werkdag te horen van 6 tot 9 uur bij Radio Veronica. Op www.snafu.nl is een filmpje te zien met een reactie van Robert Jensen op zijn komst naar Radio Veronica.

Ongeleid projectiel

Uunco Cerfontaine, Programmadirecteur Radio Veronica: “Veel programmadirecteuren bij de Nederlandse radio vinden Jensen een onvoorspelbaar en ongeleid projectiel en willen daarom niet met hem werken. Ik denk dat dit hem juist zo creatief maakt en dat heb je wel nodig om nog op te vallen in de overvolle ochtendmarkt op de radio in Nederland. Daarom ben ik blij dat Robert Jensen vanaf augustus te horen is bij Veronica.”

Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?
Lees ook:Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica
Lees ook:Robert Jensen bestolen door BN’er

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Robert Jensen terug op de radio bij Veronica

 1. JP

  Als dit waar is heeft Radio Veronica 1 trouwe luisteraar minder.

    /   Reply  / 
 2. Arjen

  #care
  Maar…, wat gaat Rick van Velthuysen nu doen?
  Ruik ik weer MIDNR?

    /   Reply  / 
 3. Wouter

  Zeer goed nieuws.
  Ik heb helemaal niets met Jensen, en ook niet met Radio Veronica. Wel met Rick, geweldige dj, die zit helemaal op de verkeerde plek imo. Hopelijk gaat ie naar een zender die een beetje leukere muziek draait en waar ze hem lekker zijn ding laten doen in het weekend en evt. in de nacht.

    /   Reply  / 
  1. Arjen

   100% mee eens.

     /   Reply  / 
 4. Rob

  Wat een opluchting. Jensen is een radiomaker van de hors categorie. Rick v Velthuysen is in de loop der jaren de betweter van het land geworden en luisteraars zijn hem spuugzat. Van zijn belerende toontje krijg je op den duur wegzap gedrag. Misschien zoeken ze bij BNR nieuwsradio nog een “praat graag over zichzelf” type. Met Jensen weer met plezier naar Veronica luisteren.

    /   Reply  / 
 5. Karel

  O help dat braakmidel weer op de radio samen met dat stuk nageboorte van een Paparazzi.
  Laat alsjeblieft Mogguh Rick blijven.

    /   Reply  / 
 6. marco

  Geef mij Patrick Kicke maar in ochtend ….

  Rick is net klein kind hoort zichzelf graag .
  en was ff te veel 7 dagen per week op de Radio
  dat is het grootste probleem ook..
  W kend Rick doet hij perfect samen met Marluus
  En Jensen IN OCHTEND NEE BEDANKT.
  Veronica jullie gaan achteruit…..
  ..

    /   Reply  / 
 7. Erik Reemst

  Ik keek ook altijd naar Jensen en luisterde vaak naar hem op de radio, iemand moet toch de apen uit de kast halen met een scheve neus op de Website van Egmond doen we dit ook regelmatig en het werkt mensen lezen de berichten en geven graag hun reactie/./

  kijk maar is als je zin hebt…
  http://www.egmondinline.nl

    /   Reply  / 
 8. sjaak

  Beste actie ooit van Veronica. RvV was een belabberde DJ met de technische skills van een allochtone poetsvrouw zonder humor. Jensen brengt weer leven op de FM!

    /   Reply  / 
  1. Arjen

   Ik weet niet hoelang jij Rick van V al kent als DJ, maar als er iemand technische skills heeft is hij het wel. En Jensen, tsja ik vind hem persoonlijk niet slecht maar zijn verleden bij verschillende radiostations ligt er…

     /   Reply  / 
 9. FK

  Ik had al gehoord dat die kwal op de radio terug zou komen en er zullen nu veel mensen niet meer tussen 6 en 9 naar Veronica luisteren.

    /   Reply  / 
 10. Merijn

  Gaaf, eindelijk weer terug op de radio, was vroeger ook erg lachen. Bejaarde van de week, telefoon terreur , haha, ben benieuwd wat ze nu brengen. Suc6

    /   Reply  / 
 11. Claire

  Vind ‘t leuk dat hij weer terug is. Heb vroeger vreselijk om ‘m moeten lachen toen hij ‘s ochtends of ‘s avonds op de radio was. Z’n tv-programma’s vond ik niets, zo inhoudloos, maar op de radio vind ik ‘m super, hij is echt ‘n dj.

    /   Reply  / 
 12. Adri

  wederom geprobeerd te luisteren naar jensen maar ik krijg kots neigingen van hem, en zn hulpje.
  Na 9 schakel ik weer terug daarvoor ga ik naar radio 2 om rustig wakker te worden in de auto.

  graag weer rick terug!.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>