Robert Jensen terug op RTL5

Robert Jensen nam in mei van dit jaar nog afscheid van zijn talkshow, maar zei wel in het nieuwe seizoen terug te keren. En na een half jaar van afwezigheid keert het tv-programma ‘Jensen!’ inderdaad weer terug op RTL 5 met vier nieuwe afleveringen. De talkshow van Robert Jensen wordt vanaf 11 november (vandaag dus) elke donderdag uitgezonden van 23:05 tot 00:05 uur.

In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen ontvangt de ochtendjock van Radio Veronica de vier finalisten van Benelux’ Next Top Model: Alix, Melissa, Renée en Marjolein. Ook voetbalanalist René van der Gijp is deze week te gast in de show.

Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Robert Jensen viert 500e aflevering van Jensen!
Lees ook:Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?
Lees ook:Robert Jensen stopt met tv-show, terugkeer naar radio?
Lees ook:‘Robert Jensen gaat weer radio maken’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>