Pierre Papa komt met tweede basistraining radiopresentatie

Als Pierre Papa een winkel zou hebben dan kan hij in de etalage een bordje ophangen met de tekst ‘wegens succes herhaald’. In september gaf de radiocoach namelijk voor het eerst een basistraining radiopresentatie en vanwege het grote aantal aanmelding organiseert Papa komende maand een tweede trainingsdag op het Mediapark in Hilversum. Dus als jij serieuze ambities hebt om deejay te worden, of als je al radio-dj bent en je jezelf verder wilt ontwikkelen, dan moet je even goed opletten.

Het coachingsbedrijf Radiocoach van Pierre Papa organiseert op zaterdag 14 november 2009 de tweede editie van de Basistraining Radiopresentatie in het hart van radioland: het Mediapark in Hilversum. Deze cursus bestaat uit twee dagdelen en is inclusief lunch.

De training wordt gegeven door twee ervaren radioprofessionals: radiocoach Pierre Papa en stemcoach Mischa Blok. In de basistraining leer je alles over deejaytechniek, flow, communicatie, stemgebruik, ademhaling en tekstbehandeling. Ook mag je zelf aan de slag in een Dalet-radiostudio. Wat deze training zo uniek maakt, is dat je meteen aan de slag gaat met je nieuwe vaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk presentatie- en stemadvies mee naar huis, zodat je je ook na deze training verder kunt blijven ontwikkelen.

Pierre Papa: “Gezien de vele aanmeldingen die Radiocoach ontving voor de eerste editie mag ik stellen dat we hiermee voldoen aan een zeer grote behoefte bij jonge radiomakers in Nederland. Ik ben hier erg blij mee, het sterkt mij in de gedachte dat er in Hilversum te weinig ruimte is voor een onafhankelijke manier van opleiden”.

Verslag eerste training

De eerste basistraining van Pierre Papa heb ik zelf bijgewoond en samen met een aantal andere radioliefhebbers hebben we zelf een kort radioprogramma gemaakt. Het resultaat daarvan werd aan het einde van de dag beoordeeld door Pierre en Micha. Het volledige verslag van die dag is hier te lezen (inclusief foto’s). Dan weet je waar je aan begint als je meedoet ;- ))

Aanmelden voor de tweede basistraining op 14 november kan op website van radiocoach.nl.

Zie ook:
- Verslag radiocoaching door Pierre Papa (foto’s)
- Radiocoach Pierre Papa start basistraining radiopresentatie

Lees ook:Radiocoach Pierre Papa start basistraining radiopresentatie
Lees ook:Pierre Papa en Marlous Löffelman geven tweede training radiomaken
Lees ook:Pierre Papa en Marlous Löffelman geven opnieuw een nieuwe training radiomaken
Lees ook:Radiocoach geeft training Radioshow Maken
Lees ook:Derde training Radio Show Maken in Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>