Pierre Papa en Marlous Löffelman geven tweede training radiomaken

Drie maanden terug gaven Pierre Papa en Marlous Löffelman een eerste training ‘Radioshow Maken’. Natuurlijk werd deze training een succes – hoe kan het ook anders, uniek in zijn soort – en dus komt er nu een vervolg, dat zal zijn op vrijdag 24 juni. Radiocoach Pierre Papa: “Na de eerste training ontvingen wij nieuwe aanmeldingen, terwijl wij nog geen nieuwe datum hadden vastgesteld. Wij willen graag aan de vraag voldoen en zetten het initiatief voort.”

De training is bedoeld voor iedereen die al radio maakt, wil maken of vanuit persoonlijke interesse willen weten hoe een radioshow wordt gemaakt. Alle kanten van het maken van een radioprogramma op een muziekstation worden belicht: presenteren, produceren, regisseren, techniek en samenwerken. Pierre en Marlous bieden een allround training aan. Hetgeen de deelnemers leren kunnen zij direct toepassen.

De training wordt – net als vorige keer – gegeven door radiocoach Pierre Papa en co-host, producer en tekstschrijver Marlous Löffelman. Marlous kan je kennen van het programma WeekendRick waarvoor zij inmiddels acht jaar samenwerkt met Rick van Velthuysen. Pierre Papa bestiert het bedrijf Radiocoach, dat werkt in opdracht van radiostations en coacht al vele jaren deejays, presentatoren, nieuwslezers, producers en sidekicks en adviseert programmadirecties van radiostations.

De training vindt plaats op vrijdag 24 juni van 16.00 tot 22.00 uur op het Mediapark in Hilversum. Deelname kost slechts 125 euro per persoon en dat is inclusief diner en borrel! Aanmelden kan tot maandag 20 juni via de website van Radiocoach: www.radiocoach.nl.

Lees ook:Radiocoach geeft training Radioshow Maken
Lees ook:Pierre Papa en Marlous Löffelman geven opnieuw een nieuwe training radiomaken
Lees ook:Derde training Radio Show Maken in Hilversum
Lees ook:Pierre Papa komt met tweede basistraining radiopresentatie
Lees ook:Radiocoach Pierre Papa start basistraining radiopresentatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>