Pierre Papa en Marlous Löffelman geven opnieuw een nieuwe training radiomaken

Twee jaar geleden begonnen Pierre Papa en Marlous Löffelman met de eerste training ‘Radioshow maken’. En ook dit jaar vindt er weer een nieuwe training plaats vanaf het Mediapark in Hilversum!

Op zondag 21 april kan iedereen die geïnteresseerd is in radio leren hoe je zelf een radioshow maakt. De cursus heeft voor enkele deelnemers haar vruchten afgeworpen, zoals Lucas van Leeuwen, nu dj bij de TROS voor Sterren.nl: ‘De radiocoachtraining is de ideale manier om de basistechnieken van het radiomaken onder de knie te krijgen. Naast het technische deel krijg je ook tips en tricks voor het produceren van een programma. Ik heb het ervaren als een enorm leerzame en bovenal leuke dag!’

Tijdens de training komen alle facetten van het maken van een radioshow op een muziekstation aan de orde: presenteren, produceren, regisseren, techniek en samenwerken. De training bestaat nu ruim twee jaar en is zo opgezet dat deelnemers het geleerde meteen kunnen toepassen op hun radiostation. Dit blog was twee jaar geleden, toen beheerd door Jorn Agterberg, zelf een keer aanwezig bij een training. Het verslag van die dag kun je hier terugvinden.

De training wordt gegeven door radiocoach Pierre Papa, die ook de eerdere trainingen gaf, en Marlous Löffelman die radiopresentatrice en producer is bij Radio Veronica.

De training wordt gegeven op zondag 21 april van 10.00 tot 16.00 op het Mediapark in Hilversum. Kosten zijn 135 euro per persoon (inclusief luch, drankjes, hapjes en een borrel)! Aanmelden kan tot 15 april op de website van Radiocoach.

Lees ook:Pierre Papa en Marlous Löffelman geven tweede training radiomaken
Lees ook:Radiocoach geeft training Radioshow Maken
Lees ook:Derde training Radio Show Maken in Hilversum
Lees ook:Radiocoach Pierre Papa start basistraining radiopresentatie
Lees ook:Pierre Papa komt met tweede basistraining radiopresentatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>