Radiocoach geeft training Radioshow Maken

“Ach joh, je start een paar liedjes in en lult wat tussen de plaatjes door, zo moeilijk kan dat toch niet zijn?” Een reactie die ik vaak krijg als het gaat over radio. De meeste mensen weten helemaal niet wat er vooraf gaat aan een goede show, dat is voor luisteraars ook niet belangrijk. Als jij radio gaat maken of een betere radioshow wilt neerzetten, let dan op: Pierre Papa (bekend van Radiocoach) geeft samen met Marlous Löffelman een training ‘Radioshow Maken’.

Pierre en Marlous

De training wordt verzorgd door twee professionals: Pierre Papa en Marlous Löffelman. Pierre is eigenaar van Radiocoach, een coachingsbedrijf dat is gevestigd op het Mediapark in Hilversum. Radiocoach werkt in opdracht van radiostations en coacht deejays, presentatoren, nieuwslezers, producers/sidekicks en adviseert programmadirecties van radiostations.

Marlous is co-host, producer en tekstschrijver en bekend van het programma WeekendRick waarvoor zij inmiddels acht jaar samenwerkt met Rick van Velthuysen. Zij werkte voor Radio 538, 3FM en KX Radio met talloze deejays en is momenteel te horen op Radio Veronica.

Wat leer je?

Tijdens de training leer je alles wat belangrijk is voor een goede radioshow: presenteren, produceren, regisseren, techniek en samenwerken. De training is zodanig opgezet dat de deelnemers het geleerde direct kunnen toepassen. Met hun specialismes vullen Pierre en Marlous elkaar goed aan en kunnen hierdoor een allround training bieden waarin geen enkel radio-aspect onderbelicht blijft. Daarmee onderscheidt de training zich van andere workshops op dit gebied die vaak maar één aspect van het radiovak behandelen, zoals presenteren of techniek.

Eind 2009 was Jorn Agterberg, voorheen Radioactive-blogger, te gast bij een training van Radiocoach. Bekijk vooral zijn (foto)verslag!

Datum en locatie

De training vindt plaats op vrijdag 18 maart van 16.00 tot 22.00 uur op het Mediapark in Hilversum. De kosten van de cursus bedragen 125 euro en je kan je aanmelden tot 11 maart. Interesse? Meld je hier aan!

Lees ook:Pierre Papa en Marlous Löffelman geven tweede training radiomaken
Lees ook:Pierre Papa en Marlous Löffelman geven opnieuw een nieuwe training radiomaken
Lees ook:Derde training Radio Show Maken in Hilversum
Lees ook:Radiocoach Pierre Papa start basistraining radiopresentatie
Lees ook:Pierre Papa komt met tweede basistraining radiopresentatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>