Wat heb ik deze zomer gemist?

Zo begin september weet je het haast zeker, bijna iedereen is weer aan het werk. Een enkeling is nog op vakantie, maar de rest van werkend en schoolgaand Nederland zit weer in haar vaste ritme. Ben je een tijdje weg-geweest, dan heb je wellicht interessante zaken gemist op dit blog. Maar niet met het volgende overzicht:

Eind juni en de hele maanden juli en augustus zijn de echte zomermaanden. In de tijd veel mensen op vakantie waren, ging het Radioactive Blog gewoon door. Daardoor kun je heel wat gemist hebben, dus hierbij even de dingen die je niet had mogen missen.

- Ruud de Wild is nu één van de populairste radio-dj's, maar hij begon ooit als producer. Zie hier de foto van Ruud als jong broekie.

- Eind juni stopte Patrick Kicken met de ochtendshow op Radio Veronica. Zijn collega Colin Banks werd de nieuwe ochtendjock.

- Met een prijsvraag in het Avantgarde Magazine heb ik een workshop radiomaken gewonnen bij 3FM. Hierbij lees, zie en hoor je het verslag van een avond in de studio van 3FM.

- Zanger en presentator Gordon houdt het na amper een jaar al voor gezien als dj bij Radio 538.

- Radioactive interviewde Radio 538-dj Mark Labrand. Het gesprek met de jonge radiojock was erg interessant en het verslag daarvan verscheen dan ook in twee delen online, zie deel 1 en deel 2.

- Rob Trip presenteerde medio juli voor de laatste keer het NOS Radio 1 Journaal. Na dertien jaar kan Trip eindelijk 's morgens uitslapen.

- Tijdens de vakantie van Ruud de Wild viel Gijs Staverman in voor de ochtendshow op Q-music. De dj onthulde foto's van Sylvie Meis als stripdanseres. Staverman ontdekte de foto's tijdens zijn vakantie in Miami.

- Radio-dj Edwin Evers heeft deze zomer net als Kid Rock een hit op zijn naam staan. De dj van 538 schreef namelijk een parodie op het nummer 'All Summer Long' en kwam hoog in de hitlijsten.

- Radioactive maakte een overzicht van de gemiddelde leeftijd van luisteraars.

- Erik de Zwart keert terug op de Nederlandse radio.

- Q-music wijzigde haar logo en ook de rest van de huisstijl werd opgefrist.

- Eind augustus bracht oud-dj Marc de Hond zijn boek 'Kracht' uit waarin hij schrijft over de operatie aan een tumor in zijn ruggenmerg waardoor hij een dwarslesie opliep. Radioactive schreef als eerste een recensie over het boek.

Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:10 Jaar gratis vakantie met De Laatste Minuut van Ruud
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
Lees ook:Luistercijfers radio juli-augustus 2008
Lees ook:Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>