Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)

Na 362 dagen bloggen en 1.175 berichten te hebben geschreven is het genoeg geweest. Met heel veel plezier heb ik bijna één jaar iedere dag geblogd op het Radioactive Blog, maar nu ben ik toe aan vakantie. Door mijn afwezigheid ben ik de komende tijd minder actief op dit blog, maar wees niet getreurd want het nieuws gaat gewoon door!

Mijn collega Herman Roggeveen van het televisieblog Zappen zal tijdens mijn vakantie het belangrijkste nieuws op Radioactive bloggen. Je bent dus niet verstookt zijn van het radionieuws wanneer ik heerlijk op het strand lig met een cocktail in mijn hand

Overigens zul je de komende dagen wel berichten zien verschijnen die ik geschreven heb, want met een aantal zaken heb ik vooruit kunnen werken.

Dinsdag 9 september ben ik terug en weer helemaal opgeladen voor een nieuw jaar bloggen op Radioactive.blog.nl!

Jorn Agterberg

Lees ook:We zijn weer helemaal terug!
Lees ook:Radioactive Blog gaat verder in andere vorm
Lees ook:Ben jij de nieuwe radioblogger van Nederland?
Lees ook:Jorn Agterberg geeft stokje over aan Iwan en Laura
Lees ook:Nieuwe categorie op Radioactive: EK Voetbal 2008

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)

 1. Ramon

  Je hebt een mooi jaar achter de rug Jorn, echt super deze site. Betrouwbaar, en met een leuke persoonlijke touch. Echt top! Geniet van je vakantie.

    /   Reply  / 
 2. Peter

  Ik sluit me bij de vorige spreker aan. Geniet van je welverdiende vakantie!

    /   Reply  / 
 3. P.

  Jorn geniet van je vakantie, wij genoten het afgelopen jaar van je berichten.

    /   Reply  / 
 4. Michael

  Een paar jaar geleden heb ik vanuit LA nog zitten bloggen, maar niet normaal natuurlijk. Een heel fijne vakantie en ik hoop dat dit lekkere collegablog weer snel hyperactief is!
  PS Rob Trip is helemaal uitstekend, en een aparte categorie. De beste -en prettigste- rtv-interviewer. Beschaafd en heel to-the-point. Dus niet vergelijken met die loudmouths.

    /   Reply  / 
 5. roba

  fijne vakantie op spaanse eiland.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>