Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’

Terwijl de grote concurrent in de ochtend Edwin Evers, zeven weken vakantie heeft, gaat Ruud de Wild ook weg uit Nederland. Maar in tegenstelling tot Evers die er ook echt zeven weken niet is, maakt De Wild zijn luisteraars deelgenoot van zijn reis naar het zonnige zuiden. Ruud de Wild reist samen met zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte en producer Martijn Zuurveen over de ‘Ruud du Soleil‘ en maakt elke dag live radio vanuit een Streamliner-trailer. Zeg maar een grote caravan.


De tocht van Ruud de Wild start maandag 12 juli 2010 en duurt de hele week. Tot en met vrijdag 16 juli presenteert Ruud de Q-ochtendshow vanaf een plek langs de Autoroute du Soleil, de snelweg door Frankrijk naar het zuiden.

Wildste hits

Wanneer je zelf zo’n roadtrip over de Route du Soleil gaat maken, of gewoon de zon uit je speakers wilt horen schijnen, dan is er de cd ‘Ruud-Du-Soleil: de wildste hits voor onderweg’. Het schijfje is door Ruud de Wild samengesteld en bevat alleen de beste zomerhits uit de playlist van Q-music.

De Q-ochtendshow met Ruud de Wild is tijdens de Ruud du Soleil -net zoals elke werkdag- te horen van 06:00 tot 09:00 uur op Q-music.

ZIE OOK:
- Ruud de Wild met caravan naar Lloret de Mar

Lees ook:Ruud de Wild met caravan naar Lloret de Mar
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:10 Jaar gratis vakantie met De Laatste Minuut van Ruud
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
Lees ook:Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>