Rob Trip kan na dertien jaar eindelijk uitslapen

Rob TripVier dagen per week om 4:10 uur opstaan, met de auto van Beuningen naar Hilversum, en dat dertien jaar lang. Rob Trip deed het al die tijd om 's morgens het Radio 1 Journaal te presenteren. Vandaag, donderdag 10 juli presenteert Trip zijn laatste journaal. De 48-jarige presentator wil nog niet spreken van een definitief afscheid, want hij wordt voor één tv-seizoen uitgeleend aan de NPS.

Rob Trip wordt door zijn werkgever NOS komend seizoen uitgeleend aan de NPS waar hij gaat werken aan een serie van negen documen-taires over de Tweede Wereldoorlog. Het team van het tv-programma 'Andere Tijden' werkt al een jaar met de oorlogserie bezig en Trip voegt zich in augustus bij hen, maar blijft dus wel gewoon in dienst van de NOS op de loonlijst staan.

In totaal heeft Rob Trip dertien jaar lang het Radio 1 Journaal gepresenteerd, waarvan de afgelopen vijf jaar vier dagen per week. Het elke dag vroeg opstaan heeft Trip niet als zwaar ervaren, sterker nog, hij vond het heel leuk om te doen. Donderdag is dus -voorlopig- zijn laatste presentatie van het journaal op Radio 1.

Zie ook:
- Rob Trip stopt bij Radio 1 voor ander werk

Lees ook:Rob Trip volgt Philip Freriks op bij NOS achtuurjournaal
Lees ook:Rob Trip stopt bij Radio 1 voor ander werk
Lees ook:Rob Trip en Herman van der Zandt presenteren Met Het Oog Op Morgen
Lees ook:KINK FM stuurt luisteraars naar Snow Patrol
Lees ook:Onzekerheid over invoering nieuwe programmering Radio 1

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rob Trip kan na dertien jaar eindelijk uitslapen

  1. Pingback: Rob Trip volgt Philip Freriks op bij NOS achtuurjournaal | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>