10 Jaar gratis vakantie met De Laatste Minuut van Ruud

Het helemaal tot het einde uitluisteren van de Q-ochtendshow kan je de komende twee weken nog wel eens een flinke beloning opleveren. Vanaf 19 juli kan je iedere ochtend bij Ruud de Wild in de morgen meespelen met ‘De Laatste Minuut van Ruud’. In de zestig seconden van zijn ochtendprogramma stelt Ruud aan een luisteraar zoveel mogelijk vragen. Eén goed antwoord staat voor 250 kilometer. De bedoeling is om zoveel mogelijk kilometers bij elkaar te spelen.


Kandidaten die meedoen aan ‘De Laatste Minuut van Ruud’ doen ook mee aan het finalespel dat op 30 juli 2010 gespeeld wordt op Schiphol. De winnaar van het finalespel wint tien jaar lang gratis op vakantie.

De Q-ochtendshow met Ruud de Wild is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op Q-music.nl.

Lees ook:Ruud de Wild vrijdag live vanaf Schiphol
Lees ook:Q-music vermaakt reizigers Schiphol
Lees ook:Ruud de Wild per direct weg bij Q-music
Lees ook:BN’ers fietsen de Tour de Gijs voor goed doel
Lees ook:Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>