Daphne Dekkers eerste nieuwe naam 100%NL

Daphne DekkersTijdens de uitreiking van de Radiobitches Awards maandagavond, werd tussen neus en lippen nog even aangehaald dat het station met de meeste vrouwelijke radiomakers had, bijna al die dj's ontslagen had. Zonder de naam te noemen wist iedereen in de zaal dat het over 100%NL ging. Het station is al enige tijd bezig met een grote hervorming en de eerste nieuwe vormen worden langzaam bekend.

Na het binnenhalen van gedichtenlezer Jan van Veen heeft radiostation 100%NL nu Daphne Dekkers aangetrokken. Vanaf 23 augustus 2008 gaat de boekenschrijfster, tv-presentatrice en 'vrouw van' een eigen programma presenteren op 100%NL.

Dekkers zal na de zomervakantie op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur te horen zijn op de zender met Nederlandse hits. Wat er in het programma gaat gebeuren is afhankelijk van de luisteraars, zij mogen namelijk voor een groot deel bepalen waar het programma over gaat. De interactie zal hoofdzakelijk via internet verlopen waar luisteraars kunnen meedenken over de invulling van het programma.

Meer namen

100%NL heeft nog twee nieuwe presentatrices aangetrokken, maar de zender wil niet zeggen wie dat zijn. "Een van hen is een bekende dame in de radiowereld. De andere niet." zegt programmadirecteur Ron Sterrenburg. Wie die dame zal zijn, is natuurlijk speculeren, maar misschien is het Isabelle Brinkman wel. De uitreiking van de Radiobitches Awards maandagavond werd gepresenteerd door oud-dj Brinkman. Een van de gasten die een prijs kwam uitreiken vroeg zich af waarom Brinkman eigenlijk niet meer op de radio te horen was. Haar reactie was in de trant van 'dat komt wel goed'. Dus wie weet.

Zie ook:
- 100%NL haalt Candlelight onder het stof vandaan
- Jeroen Post terug op 100%NL
- 100%NL zet dj's op non-actief

Lees ook:Vanavond: Uitreiking Radiobitches Awards 2008
Lees ook:Live video-registratie van Radiobitches Awards
Lees ook:Nieuwe klas V-Academy organiseert RadioBitches Awards 2011
Lees ook:De bitchfight kan beginnen!
Lees ook:Welke radiovrouwen zijn de bitches van 2010?

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Daphne Dekkers eerste nieuwe naam 100%NL

  1. Erwin

    Om een beetje programmering op te bouwen hebben ze nog wel meer mensen nodig. Het gaat hier om een programma alleen op zaterdag, vette hap…
    Ik ben benieuwd naar de nieuwe naam voor de zender. Het marketingbureau is hier sinds deze week mee aan de slag gegaan dus ben benieuwd wanneer die nieuwe naam wordt gelanceerd.

      /   Reply  / 
  2. Buurman

    Als ik het goed heb, heeft Isabelle al een keer een gast-uitzending gemaakt op het ‘oude’ 100%NL.
    Wel opvallend als zij daar een vast programma krijgt. Ik dacht dat Isabelle uit principe toch vooral wat alternatievere muziek wil draaien, gezien haar vertrekreden bij 3FM destijds en het feit dat ze later bij Kink FM en KX Radio terecht kwam.

      /   Reply  / 
  3. Jorn

    Scherp opgemerkt Buurman! Het was ook maar speculatie, het ziet er namelijk wel naar uit dat Herbert Visser opnieuw veel vrouwen achter de microfoon zet op 100%NL.

      /   Reply  / 
  4. Erwin

    Herbert Visser bepaald dat niet meer hoor. Ron Sterrenburg doet dit nu.

      /   Reply  / 
  5. Jorn

    @Erwin: Herbert Visser heeft er waarschijnlijk nog steeds wel invloed op hoor. En hij is altijd liefhebber geweest van veel vrouwen (op zijn zender;)

      /   Reply  / 
  6. Erwin

    Ik weet niet hoe de verhoudingen op dit moment zijn bij 100%NL maar Ron Sterrenburg is de verantwoordelijke voor de programmering op dit moment, als ik het goed heb. Herbert Visser zou verantwoordelijk zijn voor de toekomst van het station en de etherfrequentieverdeling.

      /   Reply  / 
  7. Peter

    Binnenkort is John de Mol verantwoordelijk voor die hele tent ;-)

      /   Reply  / 
  8. Erwin

    @Bron? Of is de wens de vader van de gedachte…

      /   Reply  / 
  9. Frank

    Wauw! Al twee uur gevuld! Nu die 124 andere daguren nog op een goede manier zien te vullen…

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Daphne Deckers: “Ik wil het ook voor minder doen” | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>