Live video-registratie van Radiobitches Awards

De uitreiking van de Radiobitches Awards 2008 komt snel dichterbij. Maandag 16 juni is het zover en nog niemand weet niemand wie de winnende radiovrouwen zijn, want het stemmen op de radiobitches kan nog tot vlak voor de uitreiking van de prijzen. De radioprijzen worden maandagavond uitge-reikt in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum en voor iedereen die er niet bij kan zijn is er een livestream.

Update (17 juni): Winnaars Radiobitches Awards '08 

Hoofdsponsor DutchView verzorgt een uitgebreide integrale live-videoregistratie van het Radiobitches Awards. Via de websites van Radiobitches en V-Radio (het radiostation van de Veronica Radioschool) kan iedereen thuis vanuit z'n luie stoel de uitreikingen en alles daaromheen in beeld en geluid volgen. De awardshow wordt overigens ook live uitgezonden op V-Radio, zij beginnen al om 12:00 uur 's middags met hun speciale programma.

De Radiobitches Awards is een awardshow om de beste Nederlandse radiovrouwen in het zonnetje te zetten. Er zijn in zeven categorieën awards te verdelen: onder andere in de categorie 'Beste Nieuwslezer' en 'Beste DJ'. In deze laatste categorie zijn onder anderen Marisa Heutink (Arrow Classic Rock), Annemieke Schollaardt (3FM) en Sophie Hilbrand (Radio 1) genomineerd. Zie hier ook de volledige lijst met genomineerden. Eerder werd al bekend dat Jeanne Kooijmans de oeuvre award in ontvangst neemt.

Optredens

De uitreiking van de prijzen voor radiovrouwen wordt opgeleukt door optredens van popbelofte Krause, Shane Shu en GEM. Ook het Nederlandse producerstrio Kraak & Smaak (bekend van de Top 40-hit 'Squeeze Me') zal aanwezig zijn; zij sluiten de avond spectaculair af.

Stemmen voor de Radiobitches Awards 2008 kan nog tot en met maandag 16 juni 15:00 uur (krap 3,5 uur voor de officiële uitreikingen) via Radiobitches.nl.

Zie ook:
- Prima line-up voor awardshow winnende bitches
- Eerste bitch al op de hoogte van prijs
- De bitchfight kan beginnen!
- The Bitches are back: Radiobitches Awards '08

Lees ook:Vanavond: Uitreiking Radiobitches Awards 2008
Lees ook:Vanavond uitreiking Radiobitches Awards 2009
Lees ook:Miljuschka Witzenhausen presenteert Radiobitches Awards 2009
Lees ook:Eerste bitch al op de hoogte van prijs
Lees ook:Welke radiovrouwen zijn de bitches van 2010?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>