De bitchfight kan beginnen!

Het vrouwelijk radiotalent dat Nederland rijk is, wordt ook dit jaar in het zonnetje gezet met de Radiobitches Awards. Ruim een week geleden werden de nominaties voor deze radioprijzen al bekend en nu kan de bitchfight ook echt beginnen want de  stembussen zijn geopend. Sinds 1 mei kunnen mensen stemmen op hun favoriete radiobitches. En de genomineerde vrouwen konden al op een bezoek rekenen van een cameraploeg.

Update (17 juni): Winnaars Radiobitches Awards '08 

De organisatoren van de Radiobitches Awards zijn met een cameraploeg op bezoek geweest bij de beste radiovrouwen van Nederland om ze persoonlijk te feliciteren. De reacties van de bitches zijn te bekijken via Radiobitches.nl. En die reacties zijn erg bitchy…

De genomineerde vrouwelijke radio-dj's worden ook op V-Radio in het zonnetje gezet. Iedere zaterdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur is het programma 'De Avondbitch' te horen op V-Radio (het webstation van de Veronica Radioschool). Daarin wordt de luisteraar ook bijgepraat over het laatste nieuws over de Radiobitches Awards 2008.

Stemmen op de Radiobitches Awards 2008 kan nog tot 1 juni.

Zie ook:
- The Bitches are back: Radiobitches Awards '08

Lees ook:Vanavond: Uitreiking Radiobitches Awards 2008
Lees ook:Dit zijn de genomineerde radiobitches van 2009
Lees ook:Live video-registratie van Radiobitches Awards
Lees ook:Welke radiovrouwen zijn de bitches van 2010?
Lees ook:Eerste bitch al op de hoogte van prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>