FOK!radio terug, maar eerst een nieuw programma op ActionRadio

ActionRadio.nl"We hebben besloten in 2008 even een pauze in te lassen". Met die woorden sloot FOK!radio het jaar 2007 af. Het radioprogramma dat ook te horen was op het online station ActionRadio.nl, wilde na vier jaar even een onderbreking om na te kunnen denken over vernieuwingen voor de show. De break lijkt voorbij, want FOK!radio komt binnenkort terug op ActionRadio. Tot die tijd is er een nieuw programma: DGABDWGOMS.

Over het algemeen weten mensen niet waar bekende afkortingen voor staan (denk aan kpn, TNT, ING), maar deze lijkt mij er afgekort al moeilijk in te krijgen. De naam, DGABDWGOMS, is de afkorting voor 'De Grote Arno Begint De Week Goed Op Maandagavond Show'.

In die maandagavondshow presenteert radio-dj Arno niet alleen verzoekjes die de luisteraars aanvragen, maar hij houdt zich twee uur bezig met het foute hitmoment, de nieuwsplaat en Villa Appel. En met dat laatste krijgt ActionRadio een heus kookitem; Villa Appel wordt namelijk gemaakt door een echte chefkok. Hij heeft iedere week een recept voor de luisteraars. Het programma is er elke maandagavond vanaf 20:00 uur. DGABDWGOMS is te horen als opvulling totdat FOK!radio weer terug is. Wellicht is dit alvast een voorproefje voor het nieuwe format van FOK!radio…?

Zie ook:
- Community creatie met ActionRadio
- FOK! NOKT met radio-uitzendingen

Lees ook:FOK! NOKT met radio-uitzendingen
Lees ook:FOK!radio weer terug op internet
Lees ook:ActionRadio presenteert de Top 100 over 2007
Lees ook:Michiel Veenstra met gastoptreden op ActionRadio
Lees ook:Kredietcrisis slaat over naar radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>