FOK! NOKT met radio-uitzendingen

FOK! Radio neemt in 2008 even een rustpauze om de batterijen weer op te ladenEen verzameling van websites, dat is FOK! eigenlijk. Het bekendst is FOK! waarschijnlijk als nieuwssite en sinds 2003 maakt het ook radio, via de online radiozender ActionRadio. Iedere week zijn Arno en Martijn twee en een half uur lang te horen met FOK!radio, maar daar komt na ruim vier tijd een eind aan. Komt er voor goed een einde aan FOK!radio? Volgens de mensen van het programma en de website gaat het slechts om een pauze.

Op de website van FOK! zeggen de makers "We hebben besloten in 2008 even een pauze in te lassen. FOK!radio bestaat nu ruim vier jaar en het wordt tijd dat we eens wat gaan vernieuwen. De sleur is er een beetje ingekomen. Het lijkt misschien niet zo, maar het voorbereiden van het programma vergt best veel tijd. Dus als dat even niet hoeft, kunnen we eens goed nadenken over wat vernieuwingen".

Maandag 31 december is de voorlopig laatste uitzending van FOK!radio te horen, tussen 19:00 en 21:00 uur op ActionRadio. De makers beloven dat ze terugkomen, want ze hebben helemaal geen zin om écht te stoppen. Ze moeten alleen even de batterijen weer opladen zeg maar. Hoe lang de pauze van FOK!radio precies zal duren is nog onbekend. Zodra de programmamakers weer iets goeds hebben, komen ze terug.

Echt veel nieuwe ideeën hebben de radiomakers nog niet, want op de site wordt luisteraars gevraagd om ook met ideeën en opmerkingen te komen voor het vernieuwde FOK!radio.

Zie ook:
- ActionRadio presenteert de Top 100 over 2007
- Community creatie met ActionRadio

Lees ook:FOK!radio terug, maar eerst een nieuw programma op ActionRadio
Lees ook:FOK!radio weer terug op internet
Lees ook:Michiel Veenstra met gastoptreden op ActionRadio
Lees ook:Festivalweekend op ActionRadio
Lees ook:ActionRadio presenteert de Top 100 over 2007

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “FOK! NOKT met radio-uitzendingen

  1. mark

    Ben blij toe,achterlijk programma

      /   Reply  / 
  2. //DESH\\

    Ik snap echt geen fuck van die website FOK!… Altijd zo’n rotzooitje lijkt het!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>