FOK!radio weer terug op internet

FOK!radioOudjaarsavond was de laatste uitzending van FOK!radio. De makers NOKten er even mee, maar na drie maanden komt de live-uitzending maandagavond 7 april 2008 weer terug. In die drie maanden relatieve radio-stilte hebben de programmamakers niet stil gezeten. Het radioprogramma is compleet vernieuwd en de aftrap daarvan is vanavond te horen op het online radiostation Action Radio.

Naast de actuele onderwerpen hebben nemen de dj's van FOK!radio ook regelmatig contact op met een FOK!ker die zich al lange tijd niet meer heeft laten zien op FOK!. Daarnaast is er elke week een andere columnist te horen in het radioprogramma. Volgens de berichten van FOK!radio en ActionRadio worden ook de mensen die meer behoefte hebben aan seks en porno op hun wenken bediend… Ben benieuwd hoe ze dat gaan klaarspelen.

Presentatoren Martijn en Nolius zij er ook weer bij en het interactieve element van de show is ook niet verdwenen. Net als voorheen kunnen luisteraars onder andere via Skype met programmamakers in contact komen. FOK!radio is vanaf vanavond elke maandag weer te horen van 20:00 tot 22:00 uur op ActionRadio.

Zie ook:
- FOK! NOKT met radio-uitzendingen
- FOK!radio presenteert de singles Top 100
- Community creatie met ActionRadio

Lees ook:Michiel Veenstra met gastoptreden op ActionRadio
Lees ook:FOK!radio terug, maar eerst een nieuw programma op ActionRadio
Lees ook:FOK! NOKT met radio-uitzendingen
Lees ook:Kredietcrisis slaat over naar radio
Lees ook:ActionRadio presenteert de Top 100 over 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>