Nummer 1 Top 101 op Oudjaarsdag op Sky Radio

Van 20 tot en met 29 december kunnen Sky Radio-luisteraars stemmen voor nieuwe speciale hitlijst: ‘De #1 Top 101′. De lijst zal een overzicht geven van de 101 populairste nummer 1-hits uit de Nederlandse popgeschiedenis van 1965 tot nu. De nummer één Top 101 is op 31 december 2008 te horen op Sky Radio 101 FM. Dat kan nog wel eens een heel aparte lijst worden, want het gaat om veel breder tijdsbestek dan de periode waar de meeste nummers uit komen die normaliter op Sky Radio te horen zijn. En heel verrassende nummers.

Uunco Cerfontaine, Program Director van Sky Radio zegt daarover: “Het leuke van nummer 1 hits is dat ze zo divers zijn. Van popclassics als Bohemian Rhapsody van Queen tot gimmicks als de Macarena. Hele goede platen, maar ook rare one hit wonders. Iedereen kent ze wel en heeft er herinneringen aan, want ze hebben niet voor niets de nummer 1 in de Top 40 gehaald. We willen wel eens weten wat van al die nummer 1 Hits sinds 1965 nu de populairste zijn. Het wordt echt een unieke muzikale tijdreis!”

#1 Top 101

De ‘#1 Top 101′ wordt op Oudjaarsdag 2008 tussen 09:00 en 18:00 uur uitgezonden op Sky Radio. De nummer één lijst wordt op nieuwjaarsnacht van 00:08 tot 07:00 uur herhaald. Met de Nummer één Top 101 wordt ‘De week van de nummer 1-hits’ op Sky Radio afgesloten. 

Zie ook:
- Sky Radio is helemaal 100% kerst (filmpje)

Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:De Week van de #1 hits op Sky Radio
Lees ook:De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio
Lees ook:Sky Radio doet het met nummer 1-hits
Lees ook:Sky Radio besluit 2008 met ‘#1 Top 101′

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nummer 1 Top 101 op Oudjaarsdag op Sky Radio

  1. Wim

    Aaah, hoe naief… Jij denkt echt dat het een verrassende lijst wordt??
    Net als de Veronica Top 1000 Allertijden stelt de Sky Radio Group deze lijst natuurlijk gewoon zelf samen, en krijg je dus de 101 meest voorspelbare SKY nummers voor je kiezen… ik gok op hoge noteringen voor James Blunt – You’re Beautiful, Whitney Houston – I Will Always Love You en Racoon – I Love You More…
    Maar waarom is het een Week van de Nummer 1 Hits? Draaien ze voor Oudjaarsdag ook alleen maar Nummer 1 Hits dan? Nee toch?

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @Peter: Misschien heb je wel gelijk, enige eindredactie zal zeker plaatsvinden. Ik hoop echter wel op verrassende platen, zoals bijvoorbeeld met de foute platen van Q-music die normaal ook niet in het format van de zender passen. Wellicht een naïeve gedachte van mij… we zullen zien :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>