Sky Radio doet het met nummer 1-hits

Iedereen die verslingerd is aan alleen de grootste hits, kan vanaf vandaag terecht op Numberonestation.nl. Dit digitale radiokanaal van Sky Radio rouleert alle nummer 1-hits uit de Nederlandse top 40. Vanaf de Beatles uit 1965 tot aan Marco Borsato van nu.

Uunco Cerfontaine, Program Director #1 Station: "Het leuke van nummer 1 hits is dat ze zo divers zijn. Van popclassics als ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen tot gimmicks als de ‘Macarena’ van Los del Río. Hele goede platen, maar ook echt slechte. Maar iedereen kent ze wel en heeft er herinneringen aan, want ze hebben niet voor niets de top van de Top 40 gehaald."

Hij vervolgt: "Wij lanceren nu online # 1 Station waarop alleen maar nummer 1 hits te horen zijn. En we draaien ze chronologisch waarbij we beginnen bij ‘I Feel Fine’ van the Beatles uit 1965 en eindigen bij de actuele nummer 1 van Marco Borsato. Dit wordt echt een unieke muzikale tijdreis!"

Lees ook:Nummer 1 Top 101 op Oudjaarsdag op Sky Radio
Lees ook:De Week van de #1 hits op Sky Radio
Lees ook:Marco Borsato Dag op 100% NL
Lees ook:Marco Borsato Dag in april op 100% NL
Lees ook:De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sky Radio doet het met nummer 1-hits

  1. Erwin

    Leuk om te weten is dat Dave Foxx, de stem van Z100 NYC, nu ook station voice is van The Nr. 1 station.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De Week van de #1 hits op Sky Radio | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>