De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio

Sky Radio zendt 27 december tot en met 1 januari de beste, opvallendste en grootste nummer 1 hits uit de Nederlandse popgeschiedenis uit. Tijdens ‘De Week Van De Nummer 1 Hits’ komen de grootste nummer 1 hits ooit voorbij, waaronder de favoriete nummer 1 hits van bekende vip’s.

Artiesten als Guus Meeuwis, Michael Bublé, Marco Borsato, Ilse DeLange, James Blunt, VanVelzen en Nick en Simon motiveren hun favoriete nummer 1 hit. Dat levert uiteenlopende hits op van popklassiekers als ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen en ‘Feel’ van Robbie Williams.

En van grappige eendagsvliegen van ‘The Holiday Rap’ van Miker G en DJ Sven tot ‘Macarena’ van Los del Rio.

Program Director Uunco Cerfontaine: “Nummer 1 hits zijn toch bijzonder. Iedere artiest wil eigenlijk een keer op nummer 1 hebben gestaan. Het leuke is dat nummer 1 hits altijd herinneringen oproepen aan speciale momenten als vakanties, liefdes of dat je de plaat zo super vond dat je naar de platenzaak racete om ‘m snel te halen.

Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:Sky Radio doet het met nummer 1-hits
Lees ook:Nummer 1 Top 101 op Oudjaarsdag op Sky Radio
Lees ook:De Week van de #1 hits op Sky Radio
Lees ook:Getver: Mariah Carey op 1 in Sky Radio Christmas Top 50

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>