De Week van de #1 hits op Sky Radio

Tussen kerst en Oud & Nieuw presenteert Sky Radio ’De week van de nummer 1-hits’. Een week met alleen maar nummer één hits op het station dat zelf uitzendt uit honderdéén FM. In de zomer van 2008 lanceerde Sky Radio al een online radiostation waarop enkel #1-hits op te horen zijn. Deze laatste week van het jaar staat Sky Radio dus ook in ether in het teken van kneiters van pophits. En de themaweek wordt op Oudjaarsdag afgesloten met een door de luisteraars samengestelde Top 101 met nummer één hits.

Sky Radio draait van 27 tot en met 31 december 2008 zeer uiteenlopende nummer 1-hits; van ‘Yesterday’ van The Beatles uit 1965 tot zomergimmicks als de ‘Macarena’ van Los del Rio uit 1996. Ook de recente hits van Coldplay, Beyoncé en Amy Winehouse worden gedraaid. Het wordt een muzikale tijdreis aan de hand van nummer één hits van 1965 tot nu.

De favoriete nummer 1-hits van vips

In de ‘Week van de #1 hits’ op Sky Radio worden ook de favoriete nummer 1-hits van bekende vips. Denk aan bekende artiesten als Alain Clark die als favoriete nummer 1 Michael Jackson’s ‘Wanna Be Startin’ Something’ heeft gekozen en James Blunt die ‘What’s Up’ van The 4 Non de beste nummer één vindt. Ook Jan Peter Balkenende internationale artiesten als Gabriella Cilmi, James Morrison en Maria Mena kondigen zelf hun meest geliefde nummer 1-hit aan.

Oudejaarsdag: De ‘#1 Top 101′

Met ‘De #1 Top 101′ wordt ‘De week van de nummer 1-hits’ op Sky Radio 101 FM afgesloten. Op 31 december tussen 09.00 en 18.00 uur zijn de populairste nummer 1-hits in de juiste volgorde te horen. Direct na het ‘knallen van de kurken’ wordt deze lijst in de nieuwjaarsnacht herhaald. Nog tot en met 29 december kunnen luisteraars stemmen via skyradio.nl op hun favoriete nummer 1-hits.

Zie ook:
- Nummer 1 Top 101 op Oudjaarsdag op Sky Radio
- Sky Radio doet het met nummer 1-hits

Lees ook:De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio
Lees ook:Nummer 1 Top 101 op Oudjaarsdag op Sky Radio
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:Sky Radio besluit 2008 met ‘#1 Top 101′
Lees ook:Sky Radio start de werkdag met 90′s at 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>