Sky Radio-luisteraar Niels winnaar BMW cabrio

Winnaar BMW cabrio, actie Sky Radio 'Luister en win een cabrio'Nu het weer vandaag en later deze week wat beter wordt, kan bij Sky Radio-luisteraar Niels het dak er helemaal af. De 36-jarige inwoner van IJmuiden won maandag een BMW 3-serie cabrio bij de actie 'Luister en win een cabrio' van Sky Radio. De afgelopen weken was elke dag een codewoord te horen op Sky en de 27 finalisten van de actie speelden maandag op het Bloemendaalse strand het eindspel.

Onder leiding van Tanja Jess, de station voice van Sky Radio, werd maandag 21 juli 2008 de finale gespeeld. Alle finalisten kregen een autosleutel en moesten om de beurt proberen om met hun sleutel het dak van de BMW cabrio te openen. Er was maar één sleutel waarmee dit zou lukken. Deelnemer Niels was de veertiende die het knopje 'dak open' in kon drukken. Het dak van de cabrio ging open en een ballonnenzee steeg uit de cabrio op. Winnaar Niels mag nu een gloednieuwe BMW 3-serie cabrio in zijn favoriete kleur uitzoeken.

Aan de actie 'Luister en win een cabrio' deden de afgelopen maand zo'n 60.000 Sky Radio-luisteraars mee. De zomerse actie startte op 21 juni, het begin van de zomer (volgens de kalender althans;)

Zie ook:
- Het dak eraf bij de start van de zomer op Sky Radio
- Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer

Lees ook:Het dak eraf bij de start van de zomer op Sky Radio
Lees ook:Radio 538 organiseert Cabrio Concert
Lees ook:Ruud de Wild maakt Radiocommercial van het Jaar bekend
Lees ook:Exacte eindstand Q-ijsblok: 2.691.140 seconden
Lees ook:Het kan niet meer lang duren met deze temperaturen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>