Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer

Jeroen van der BoomKrezip trapte vorige maand af met het eerste optreden in de serie Showcase@work van Sky Radio. Nu is het de beurt aan zanger Jeroen van der Boom. De komende twee weken maken bedrijven bij Sky Radio kans op een Showcase@work met de Nederlandse artiest. Het enige wat gedaan moet worden om de showcase voor alle collega's van het bedrijf te winnen, is dat een medewerker zich aanmeldt via de website van het station.

Om kans te maken op het optreden van Jeroen van der Boom, is er wel één voorwaarde aan de actie verbonden: alle radio's binnen het aangemelde bedrijf moeten afgestemd zijn op Sky Radio. Op maandag 4 augustus 2008 wordt op SkyRadio.nl uit alle aanmeldingen het bedrijf bekend gemaakt waar Jeroen van der Boom voor alle collega's exclusief optreedt.

Serie showcases

Sky Radio is in mei gestart met de serie Showcas@work en geeft elke twee maanden een optreden weg met iedere keer een andere artiest die veelvuldig op het non-stop radiostation te horen is. Zoals gemeld beet Krezip vorige maand het spits af. De gelukkigen waren de mensen van de Philips High Tech Campus in Eindhoven.

Zie ook:
- Jeroen van der Boom trouwt op 08-08-08
- Het dak eraf bij de start van de zomer op Sky Radio

Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Diergaarde Blijdorp wint showcase Sky Radio
Lees ook:VanVelzen op de kantoorvloer
Lees ook:Showcase@work met Krezip
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer

  1. Pingback: Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>