Jeroen van der Boom trouwt op 08-08-08

Jeroen van der BoomAcht augustus 2008, ofwel 08-08-08. Het is een mooie datum om op te trouwen, want dat vergeet je niet zomaar. Je kunt er vanuitgaan dat het een populaire dag is en dat veel trouwlocaties al maanden van tevoren volgeboekt zijn. Sky Radio heeft nog een plekje weten te reserveren en biedt haar luisteraars de allerlaatste kans om op deze datum te trouwen. Daaraan vooraf gaat een soort Love Letters, maar dan op de radio.

De prijs is een volledig verzorgde droombruiloft waarbij zanger Jeroen van der Boom het bruidspaar zal trouwen.

Luisteraars van Sky Radio kunnen zich vanaf maandag 9 juni 2008 aanmelden via de website. Naast het uploaden van een leuke foto van het stel, moet aangegeven worden aan bij welk liedje zij een speciale herinnering hebben. Vervolgens kan er op alle deelnemers gestemd worden via sms. Uit de 101 koppels (Sky, 101 FM hè) met de meeste stemmen wordt op 27 juni willekeurig het gelukkige paar getrokken dat op 08-08-08 de volledig verzorgde droombruiloft wint.

Jeroen trouwt winnend stel

Het winnende stel wordt op de makkelijk te onthouden dag getrouwd door zanger Jeroen van der Boom. Het huwelijk zal plaatsvinden op luchthaven Schiphol in het bijzijn van de burgemeester van Haarlemmermeer. Naast het trouwen zal Jeroen van der Boom ook doen waar hij het laatste jaar erg goed mee bezig is; zingen. Hij zal het kersverse bruidspaar toezingen.

Marry, greet and fly

Dat het droomhuwelijk van Sky Radio op luchthaven Schiphol gehouden wordt is niet zomaar omdat het de nog enige beschikbare trouwlocatie was voor 08-08-08. Nee, direct na de huwelijksplechtig-heid stapt het bruidspaar namelijk direct op het vliegtuig naar Zuid-Afrika voor een droom honeymoon. Het wordt dus een marry, greet and fly voor de winnaars. Afscheid nemen kan het bruidspaar van precies 101 mensen doen, want dat is het aantal gasten dat ze mogen uitnodigen voor de plechtigheid.

Radio 538 speelde eerder dit jaar ook handig in op een bijzondere datum, in dat geval één die goed bij de zender past: 05-03-08.

Zie ook:
- Radio 538 benut datum 05-03-08 optimaal

Lees ook:Jeroen van der Boom trouwt luisteraars Sky Radio
Lees ook:Sky Radio Droombruiloft op 09-09-09 met Marco Borsato
Lees ook:Winnaars droombruiloft Sky Radio zijn bekend
Lees ook:Alain Clark verrast winnaars Droombruiloft
Lees ook:Marco Borsato trouwt luisteraars Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>