Jeroen van der Boom trouwt luisteraars Sky Radio

Jeroen van der BoomJe moet niet vreemd opkijken wanneer je vandaag meerdere trouwauto's voorbij ziet trekken, want vrijdag 08-08-'08 is een populaire datum om te trouwen (die datum vergeet je niet zo snel). Dat moet Louis van Gaal ook gedacht hebben, want de voetbal-trainer trouwt ook op 8 augustus, wat tevens zijn verjaardag is. Alle trouwlocaties voor deze dag zijn al lang volgeboekt. Toch komt er één speciaal huwelijk bij.

Zanger Jeroen van der Boom trouwt namelijk twee luisteraars van Sky Radio. Sinds begin juni konden mensen meedoen aan de actie van Sky Radio waarbij een huwelijk gewonnen kon worden. De winnaars van de droombruiloft zijn Marcel en Bernadette en zij worden op 08-08-'08 door Jeroen van der Boom getrouwd op luchthaven Schiphol.

De locatie van het huwelijk heeft een reden, want direct na de huwe-lijksplechtigheid stapt het kersverse echtpaar op het vliegtuig naar Zuid-Afrika voor de huwelijksreis. De voorbereidingen van de winnaars Marcel en Bernadette zijn uitgebreid te volgen via het weblog dat zij bijhouden; van het uitzoeken van het pak en de jurk tot aan de ondertrouw, en van de trouwauto tot het drukken van de trouwkaart.

Naast de goed te onthouden datum hebben Marcel en Bernadette nóg een groot voordeel, want het kostbare droomhuwelijk wordt volledig verzorgd door Sky Radio.

Zie ook:
- Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer

Lees ook:Jeroen van der Boom trouwt op 08-08-08
Lees ook:Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer
Lees ook:Tien jaar homohuwelijk: Rouèl en Mathijs trouwen live op Q-music
Lees ook:De Toppers met Jeroen van der Boom weer compleet
Lees ook:Sky Radio Droombruiloft op 09-09-09 met Marco Borsato

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jeroen van der Boom trouwt luisteraars Sky Radio

  1. Pingback: Ruuddewild.nl vrijdag live vanaf Schiphol | Radioactive

  2. Pingback: Sky Radio Droombruiloft op 09-09-09 met Marco Borsato | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>