Sky Radio Droombruiloft op 09-09-09 met Marco Borsato

Veel mensen willen graag trouwen op een makkelijk te onthouden datum. Dagen waarop zowel de dag, maand het jaartal dezelfde cijfers hebben, zijn dus erg geliefd onder stelletjes. Dit jaar hebben we op 9 september weer zo’n dag, dan is het kort geschreven 09-09-’09. Luisteraars van Sky Radio maken deze week kans op het winnen van hun droombruiloft op die speciale datum. De zender met ‘music that makes you feel good’ verzorgt de volledige bruiloft waarbij zanger Marco Borsato het gelukkige bruidspaar zal trouwen.


Net als vorig jaar verzorgt Sky Radio een geheel verzorgde bruiloft op luchthaven Schiphol. De burgemeester van Haarlemmermeer en niemand minder dan zanger Marco Borsato zullen het gelukkige bruidspaar in de echt verbinden. Bovendien zal de zanger na afloop van de ceremonie het bruidspaar toezingen.

Marco Borsato: “Ik vind het heel bijzonder om aanwezig te mogen zijn bij zo een belangrijke dag in het leven van een bruidspaar. Dit is de eerste dag van de rest van hun leven samen en dat mag ik met hen inluiden!

Na de huwelijksplechtigheid, waarvoor het bruidspaar precies 101 gasten mag uitnodigen, stappen zij direct op het vliegtuig voor een droomreis naar het prachtige eiland Mauritius.

Aanmelden voor ‘Win een droombruiloft’

Luisteraars kunnen zich vanaf maandag 6 juli 2009 aanmelden via Skyradio.nl. Naast het uploaden van een leuke foto van het toekomstige bruidspaar, moet aangegeven worden aan welk liedje zij een speciale herinnering hebben.

Vrienden, familie en bekenden van de deelnemers en alle andere Sky Radio-luisteraars kunnen vanaf maandag 20 juli per sms hun stem uitbrengen. Uit de 101 koppels met de meeste stemmen wordt op maandag 27 juli willekeurig het gelukkige paar getrokken dat op 09-09-09 de volledig verzorgde droombruiloft wint. Op die makkelijk te onthouden datum!

Lees ook:Winnaars droombruiloft Sky Radio zijn bekend
Lees ook:Jeroen van der Boom trouwt op 08-08-08
Lees ook:Alain Clark verrast winnaars Droombruiloft
Lees ook:Stemronde van de Sky Radio ‘droombruiloft’
Lees ook:Marco Borsato trouwt luisteraars Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>