Alain Clark verrast winnaars Droombruiloft

De winnaars van de vierde Sky Radio Droombruiloft zijn dinsdag bekendgemaakt. Op 10-10-‘10 trouwen Linde Visser (33) en Remko Gritters (33) op Slot Zeist, met als speciale gast Alain Clark. Alain zal het bruidspaar in spé toezingen op hun huwelijksdag. Gisteren overviel de Nederlandse hitzanger het paar met dit fantastische nieuws: “Jullie gaan trouwen op 10-10-‘10 en Sky Radio betaalt!”.

Het Amsterdamse koppel wint een compleet verzorgde droombruiloft. Van ringen tot receptie en van pak tot honeymoon.

Bovendien zal Alain Clark als speciale gast het bruidspaar toezingen. Het is de vierde Sky Radio Droombruiloft. De eerdere edities van de droombruiloft vonden plaats op 7-7-‘07, 8-8-’08 en 9-9-’09 plaatsvond. Eerder waren onder meer Jeroen van der Boom en Marco Borsato de speciale gasten.

1.500 koppels

Ook dit jaar deden luisteraars van Sky Radio volop mee aan de actie; meer dan 1.500 koppels meldden zich aan. Door vrienden, familie en kennissen op te roepen om te stemmen, maakten ze kans op de Sky Radio Droombruiloft van 10-10-‘10. De 101 koppels waarop het meest gestemd werd, werden maandag 30 augustus in De Telegraaf bekendgemaakt.

Uit deze stellen koos de computer het winnende stel. Linde werd gisteren door haar aanstaande echtgenoot en Alain Clark verrast met de mededeling dat haar aanstaande en zij de gelukkige winnaars zijn van de Sky Radio Droombruiloft. Zij moest alleen nog wel even gevraagd worden door Remko. Bekijk hier het filmpje hoe dat ging.

Linde en Remko: “Wat fantastisch dat we deze prijs hebben gewonnen! Ik kan het echt niet geloven. Wauw, ik word er echt even stil van. En dat Alain Clark ons vandaag heeft overvallen en er ook op de bruiloft nog bij is is natuurlijk geweldig. Sky Radio, ontzettend bedankt”.

Lees ook:Opmerkelijk: winnaars Sky Radio Droombruiloft noemen kind Sky
Lees ook:Winnaars droombruiloft Sky Radio zijn bekend
Lees ook:Sky Radio Droombruiloft op 09-09-09 met Marco Borsato
Lees ook:Stemronde van de Sky Radio ‘droombruiloft’
Lees ook:Jeroen van der Boom trouwt op 08-08-08

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>