Deejay op non-actief na draaien van hete hits

Radio-dj Roy Keuter is tijdelijk op non-actief gezet bij Simone FM. Sinds enkele dagen is hij niet meer te horen tussen 17:00 en 19:00 uur op het regionale, commerciële radiostation van Noord- en Oost-Nederland. De reden is niet officieel bekend gemaakt maar het zou gaan om een conflict tussen de directeur Bert Vos en Roy. Keuter zou in zijn programma ‘vuur/fire’ nummers hebben gedraaid en dat terwijl er de afgelopen tijd regelmatig branden zijn geweest in Emmen, de plaats waar de studio van Simone FM staat. Het draaien van de vurige muziek schoot veel luisteraars in het verkeerde keelgat.

Veel luisteraars belden boos de zender op en vonden het een schande dat Roy hier grappen over maakte. Het programma werd vervolgens overgenomen door Dirk Winkel. Roy Keuter schrijft op z’n Hyves-pagina dat hij morgen (woensdag) weer terugkomt:

Hey,

De oplettende luisteraar heeft wel opgemerkt dat ik afgelopen week niet te beluisteren was op de SimoneFM. Ik heb veel mails ontvangen wat hier de reden van was. En of ik nog terug kwam.
De reden hiervan was, dat ik een beetje dom was in 1 van mijn uitzendingen, hierdoor heb ik veel boze reacties gekregen waarvan ik nu ook begrijp dat het een fout was. Hierdoor ben ik een paar dagen geschorst geweest. We hebben een goed gesprek gehad, en we zijn er gelukkig goed uitgekomen. Ik pak woensdag de draad weer op.

Roy

Lees ook:Direct verder met 3FM Top Serious Request
Lees ook:Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio
Lees ook:Novum Nieuws voortaan ook op Simone FM
Lees ook:Even een kwis :-)
Lees ook:Rianne Bekkink weg bij Simone FM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Deejay op non-actief na draaien van hete hits

  1. Jorn

    Maar ik doen het gewoon. Omdat het kan ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>