Rianne Bekkink weg bij Simone FM

Afgelopen vrijdag maakte Rianne Bekkink haar laatste programma op de regionale commerciële zender Simone FM. Ze kondigde haar afscheid  aan in het laatste uur van haar programma RegelRechtRianne. Rianne draaide haar favoriete muziek, bedankte haar luisteraars en vertelde meerdere keren er erg mee te zitten dat haar programma stopt. Collega’s Anton Griep en Patrick Wolda hadden een compilatie gemaakt van haar vele bijzondere momenten bij Simone FM.

Rianne liet ook via Facebook weten het zwaar te hebben met het afscheid van haar programma: “Het is voorbij. Mijn programma RegelRechtRianne bestaat ineens na 12.5 jaar niet meer, en mijn baan bij SimoneFM is ineens na 8.5 jaar verdwenen. Ik vind het verschrikkelijk. Ik ben er kapot van.”

Het laatste uur RegelRechtRianne is nog tot aanstaande vrijdagmiddag 12:00 uur via de site van Simone FM terug te luisteren. Wat Rianne nu gaat doen is nog niet duidelijk. Op Simone FM is non-stop muziek te horen tijdens haar oude uren.

Lees ook:René Steenbergen naar Radio Continu
Lees ook:Simone Walraven maakt programma vanuit VS
Lees ook:Novum Nieuws voortaan ook op Simone FM
Lees ook:Julia Samuël neemt afscheid van Love Songs én RTL
Lees ook:Deejay op non-actief na draaien van hete hits

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>