Even een kwis :-)

Radioactive.blog.nl | Mister Ed [ members.aol.com/milsnacks ]A Horse is a horse, of course of course

and nobody can talk to a horse of course

that is the horse, unless of course

it’s the famous Mister (…)

Wat moet hier worden ingevuld?

Radioactive.blog.nl | Tom Mulder [ Fotobureau Dijkstra ]Inderdaad, Tom Mulder! Want het muziekje over Mister Ed, het sprekende paard, is de jingle die hij jarenlang gebruikte aan het begin van zijn show bij Radio 10 Gold. Tot hij anderhalf jaar geleden tijdens het werken in de tuin getroffen werd door een hersenbloeding. Als gevolg hiervan raakte zijn lichaam aan één kant verlamd. En begon een langdurig proces van rust en revalidatie.

Maar zojuist hoorde ik bij RTL Boulevard goed nieuws! Tom Mulder is voor een heel groot deel hersteld. Zo goed, dat hij op 4 april terugkeert op de radio. En wel met 50 Pop of een Envelop, het programma waarmee hij jaren geleden is begonnen. Tom zag er vrij goed uit, maar zijn gezicht liet wel zien dat zijn lichaam een flinke klap heeft gehad. Zijn stem klonk echter weer bijna als vertrouwd.

De dj vertelde dat hij veel steun heeft gehad van zijn vrouw Simone en van de collega’s die hem kwamen opzoeken. Onder hen ook Willem van Kooten, John de Mol en Erik de Zwart. En voor wie het nog niet wist: Tom is gek van treinen. Sinds zijn veertiende verzamelt hij alles over treinen en maakt hij foto’s van locomotieven. En natuurlijk heeft hij thuis een modelspoorbaan. Mulder: "Ik kan niet wachten om ook dáár weer mee aan de slag te gaan!"
________________________________________________________________

Lees ook:Is de radiocarrière van Tom Mulder ten einde?
Lees ook:Salesmanager van Radio 538 begint voor zichzelf
Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Nieuwe directeur voor NDC Radio
Lees ook:Mister X is gepakt en de 53j8 is gestopt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Even een kwis :-)

  1. Juliette

    Ed

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>