JURK! doet Rihanna bij Edwin Evers

Leuk hoor, zo’n radioprogramma. Maar wat er achter de schermen gebeurt is vaak nog leuker. Als gewone luisteraar hoor je daar doorgaans niets van, maar nu wel! Afgelopen vrijdag was JURK! te gast bij Edwin Evers op Radio 538. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven kwamen optreden in Evers Staat Op, maar moesten eventjes wachten tot Rihanna klaar was met zingen. Creatief als de heren zijn kwam er een soort alternatieve versie. Die was niet op de radio te horen, maar Radio 538 heeft ‘m wel op internet gezet!

Lees ook:Wassen beeld van Edwin Evers in Tussauds
Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Gordon draaide slechte versie van Gerard Jolings single
Lees ook:Edwin Evers laat eerste regels bedanklied voor de koningin horen
Lees ook:Willem van Hanegem treedt toch op tijdens Live38

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>