Willem van Hanegem treedt toch op tijdens Live38

Vorige week maakte Edwin Evers in zijn radioshow al bekend dat Willem van Hanegem dit jaar de grote winnaar is van ‘Singing Wizzz The Stars’; een zangwedstrijd in ‘Evers Staat Op’ waarbij BN’ers die normaal gesproken niet zingen, achter de microfoon kruipen om hun favoriete nummer te zingen. Van de winnaars is inmiddels bekend dat zij altijd nog een keer komen optreden. Willem van Hanegem moest vorige week nog even nadenken of hij dat wel wilde, maar heeft inmiddels laten weten weer te willen komen.

Dit keer niet in de Radio 538 studio, maar tijdens Dommelsch Live38 morgen, op vrijdag 20 november 2009, in Panama in Amsterdam. Onder begeleiding van de band van Edwin Evers -Evers Slaat Door- brengt Willem opnieuw het nummer ‘Eight Days a Week’ van The Beatles ten gehore.

Singing Wizzz The Stars

In de derde editie van ‘Singing Wizzz the Stars’ ging Willem van Hanegem de afgelopen maand in Evers Staat Op de zangstrijd aan met Beau van Erven Dorens, Frits & Barbara Barend, Jeroen Latijnhouwers & Margreet Beetsma en Quinty Trustfull en collega Lodewijk. Alle filmpjes van de optredens zijn te bekijken op radio538.nl. Luisteraars waren bijna unaniem en stemden het meest op Willem van Hanegem. Hij is de grote winnaar in 2009. Humberto Tan en Daphne Bunskoek gingen hem al eens eerder voor.

Zie ook:
- Fanmail voor zingende Willem van Hanegem bij 538

Lees ook:Fanmail voor zingende Willem van Hanegem bij 538
Lees ook:Edwin Evers organiseert Tafelvoetbal Wizzz The Stars
Lees ook:Evers Staat Op met ‘Sjoeling Wizzz The Stars’
Lees ook:Zwemmer Van der Weijden wint ‘Sjoeling Wizzz The Stars’
Lees ook:Uitslag ‘Sjoeling Wizzzzz The Stars’ bekend (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>