Wassen beeld van Edwin Evers in Tussauds

Edwin Evers krijgt een beeld in Madame Tussauds. De mededeling van Kees Klesman, de directeur van het wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, kwam dinsdagmorgen als een complete verrassing voor de dj van Radio 538. Niet voor sidekicks Rick en Niels, want die wisten er allang van. Volgens hen is het de eerste verrassing in een rij van honderd die Evers te wachten staat in verband met zijn 10-jarig jubileum bij Radio 538.

Edwin Evers stapte in april 2000 van 3FM over naar Radio 538.

In die tien jaar bij 538 heeft Evers zich opgewerkt tot de koning van de ochtendradio; zijn programma ‘Evers Staat Op’ is al jarenlang het best beluisterde ochtendshow van de Nederlandse radio. Zijn komst naar Radio 538 heeft het station ook geen windeieren gelegd, sinds een aantal jaar is 538 de marktleider in Nederland.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een radio-dj een eigen beeld in Madame Tussauds krijgt. Edwin Evers ondergaat binnenkort een poseersessie in Amsterdam en een in Londen waarna het enkele maanden duurt voordat het beeld klaar is en onthuld gaat worden.

MEER OVER EVERS:
- Edwin Evers presenteert vanuit de sneeuw
- Edwin Evers met ochtendshow op televisie

Lees ook:Wassen beeld Edwin Evers onthuld
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm
Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>