Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio

Het legendarische radioduo Bart en De Zwart zal nog één keer samen achter de microfoon kruipen. Op woensdag 21 april is namelijk het vijftig jaar geleden dat Radio Veronica van start ging. Ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis zullen Bart van Leeuwen en Erik de Zwart tussen 19:00 uur en 24:00 uur een vijf uur durende uitzending presenteren op Radio Veronica.

Het is voor het eerst sinds 1989 dat Erik de Zwart en Bart van Leeuwen weer samen te horen zijn. In de jaren ’80 waren zij met ‘Bart en De Zwart’ het eerste dj-duo op de Nederlandse radio. Tijdens de speciale uitzending op 21 april zullen ze vele spraakmakende dj’s uit de geschiedenis van Radio Veronica interviewen.

Daarnaast zijn er diverse historische geluidsfragmenten te horen die vanaf de start van de zeezender in 1960 tot en met de uitzendingen van het huidige Radio Veronica te horen waren.

Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Evers, Stenders en Van Inkel bij 50 Jaar Veronica
Lees ook:Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”
Lees ook:Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?
Lees ook:Speciale uitzending 50 jaar Veronica integraal als podcast

1 Reacties // Reageer

One thought on “Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio

  1. schuurmans

    Hallo ik weet niet of ik bij het juiste adres bent,maar mijn broer Geert wordt nl. op 21 April 50 jaar dus net zo oud als Veronica apart he.De vraag is zouden jullie iets voor hem kunnen doen.Hij is al jaren lid van Veronica o.a. de radio en tv gids.heel veel groetjes van zijn zus Ria

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>