Speciale uitzending 50 jaar Veronica integraal als podcast

Gisteren helaas de speciale uitzending gemist ter ere van het vijftig jaar bestaan van Radio Veronica? Geen nood, want de vijf uur durende show is integraal te downloaden als podcast. Woensdag 21 april 2010 bestond Radio Veronica precies vijftig jaar en dat werd gevierd met een speciale uitzending van ‘Bart en De Zwart’. Het duo bestaande uit Veronica-dj’s Bart van Leeuwen en Erik de Zwart maakten eenmalig weer samen een programma, net als in de jonge jaren van Radio Veronica.


Het programma om vijftig jaar Veronica te vieren verwelkomde een groot aantal radio-iconen, waaronder Jeroen van Inkel, Rob Stenders en Edwin Evers.

De volledige uitzending is te downloaden via de website van Radio Veronica. Ik heb het jubileum gisteren helaas gemist, dus ik ben de uren nu met plezier aan het terugluisteren!

Lees ook:Evers, Stenders en Van Inkel bij 50 Jaar Veronica
Lees ook:Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”
Lees ook:Roepie Roepie Vogel uit z’n kooi gelaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>