Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”

Radio Veronica-dj Bart van Leeuwen maakt komende woensdag voor één keer weer samen een radioprogramma met Erik de Zwart. Het legendarische duo ‘Bart en De Zwart’ kruipt 21 april ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van Radio Veronica, weer samen achter de microfoon. In aanloop naar het jubileum en de speciale uitzending, heeft het Veronica Magazine Van Leeuwen geïnterviewd. En daarin laat Bart weten eigenlijk helemaal niet zo van muziek te houden.


Entertainen

“Ik ben gaan draaien om te entertainen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben eigenlijk niet zo’n muziekliefhebber”, aldus de 55-jarige radio-dj.

Afwijking

Bart van Leeuwen, wiens echte naam eigenlijk Ton Egas is, begon in 1973 bij Radio Veronica. In 1992 ging hij naar RTL Radio en twee jaar later naar Radio 538, waar hij ook programmaleider is geweest.

Niet helemaal wat hij graag wilde: “Ik ben programmadirecteur geweest, muziekdirecteur, maar dat wil ik helemaal niet. Ik wil gewoon graag gehoord worden. Dat is natuurlijk ook een afwijking.”

Bart en De Zwart

De eenmalige terugkeer van ‘Bart en De Zwart’ waarin Bart van Leeuwen en Erik de Zwart samen achter de microfoon kruipen, is woensdag tussen 19:00 uur en 24:00 uur te horen op Radio Veronica.

ZIE OOK:
- Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio

Lees ook:Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?
Lees ook:Evers, Stenders en Van Inkel bij 50 Jaar Veronica
Lees ook:‘Mister Top 40 komt terug op Radio Veronica’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>