Radio 538 onthult nieuwe namen Koninginnedagfeest 2009

Met bijna 300.000 feestgangers op het Museumplein in 2008, staat Radio 538 voor de uitdaging om dit jaar met Koninginnedag opnieuw minstens zoveel mensen te plezieren met optredens van bekende artiesten. Maandag maakte de radiozender weer een aantal namen bekend; naast onder meer Tiësto, Gerard Joling, Alain Clark en Racoon, zullen dit jaar ook de Toppers, Kane, Ilse DeLange, Milow en Van Dik Hout optreden op het 538 Koninginnedagfeest 2009 in Amsterdam. De lijst met optredens wordt steeds langer, maar houdt Radio 538 nog een naam achter?


ACTUEEL: Overzicht Koninginnedag 2009

Een groot deel van de namen die 538 maandag bekend maakte, stonden al aangekondigd op de website KoninginnedagAmsterdam.nl. Die site meldt dat ook Guus Meeuwis op 30 april het podium van Radio 538 zal beklimmen. De radiozender heeft dat optreden nog niet officieel bevestigd.

Naast de eventuele komst van Guus zijn er ook hardnekkige geruchten dat 2 Unlimited zal optreden op het Museumplein. Anita Doth zou in haar agenda 30 april vrij gehouden hebben en waarschijnlijk niet om zelf te gaan feesten.

538 Koninginnedagfeest

De presentatie van het Koninginnedagfeest op het Museumplein is in handen van Radio 538-dj’s zoals Edwin Evers, Tim Klijn, Jens Timmermans en Frank Dane. RTL 5 zendt ‘s avonds om 22:20 uur een compilatie uit van het 538 Koninginnedagfeest.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Radio 538 voegt nieuwe namen toe line-up K’dag
Lees ook:Jan Smit inderdaad op 538 Koninginnedag
Lees ook:Koninginnedag Museumplein? Met de trein naar Station 538
Lees ook:Compilatie 538 Koninginnedagfeest Museumplein op RTL 5
Lees ook:Line-up Koninginnedag op Museumplein is compleet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio 538 onthult nieuwe namen Koninginnedagfeest 2009

  1. Sieme

    Lady Gaga is ook in het land ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>