Museumplein op Koninginnedag 2008 opnieuw terrein van 538

Koninginnedag op het Museumplein in AmsterdamGelukkig heeft Koningin Beatrix bij bestijgen van de troon in 1980 het wijze besluit genomen om Koninginnedag op 30 april te blijven vieren. Daar hebben we in Nederland nog steeds profijt van, want als het even meezit is het aangenaam weer in die periode. Daar is in elk geval meer kans op dan op Beatrix haar eigen verjaardag op 31 januari. Radiostations zijn al druk bezig met die dag en het Museumplein is al bezet door 538.

Update: Foto’s Koninginnedag 2008

ACTUEEL: Overzicht Koninginnedag 2009

Net als in voorgaande jaren wordt het allergrootste Koninginnedag-evenement van Nederland ook in 2008 weer georganiseerd door Radio 538. Het Museumplein in Amsterdam biedt opnieuw plaats aan honderdduizenden mensen om zich te vermaken met optredens van artiesten. Grote nationale en internationale artiesten zullen tussen 12:00 en 22:00 uur acte de presence geven op het Koninginnedag-feest van Radio 538. De presentatie van het evenement zal in handen zijn van diverse dj’s van Radio 538.

Het is nog onbekend welke artiesten op 30 april zullen optreden op het Museumplein, maar op deze site wordt dat later bekend gemaakt.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd welke andere stations -zoals Slam!FM- wat aan Koninginnedag gaan doen en waar precies. Ook in Amsterdam of wijken ze misschien uit naar een andere grote stad? Een ding weet ik wel en dat is dat we met de lokale Groningse omroep OOG Radio de hele dag live uitzenden vanaf de Grote Markt. Zeg maar een beetje ons eigen Museumplein ;)

Update: Slam!FM staat net als in voorgaande jaren op het Rembrandtplein. Tussen 12:00 en 21:00 uur zullen er optredens zijn van Ferry Corsten, Partysquad en Ricky Rivaro. Ook hun ‘eigen’ DJ Jean komt langs en de producers John Marks en Roy Gates, die veel samenwerken met Slam!FM, maken deel uit van de line-up op 30 april 2008.

Zie ook:
- Radio 538 opent 53j8-seizoen op Mister X
- Studio Radio 538: Drie jaar oud en nu al vervangen
- Spelen met de ballen in de 53ballenj8

Lees ook:Koninginnedag 2009: Radio 538 en SLAM!FM in Amsterdam
Lees ook:Koninginnedag 2008: Overzicht evenementen radiostations
Lees ook:Jan Smit en meer grote namen bij 538 K’dag
Lees ook:Tiësto op Koninginnedag wederom op Radio 538 podium
Lees ook:Jan Smit inderdaad op 538 Koninginnedag

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Museumplein op Koninginnedag 2008 opnieuw terrein van 538

  1. Valpa

    SlamFM en 100%NL zitten ook in Amsterdam met een show.. en SlamFM heeft een zéér goede line-up!

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    I see Valpa! Ik heb het bericht aangevuld met de line-up van Slam!

      /   Reply  / 
  3. www.gelder.tk

    ‘t was bere gezellig gister in a’dam :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>